Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Aki stílusosan, divatosan...

Aki stílusosan, divatosan öltözködik, azt az is látja aki nem ért hozzá?

Figyelt kérdés
mert én stílusosan öltözködöm, a divatot IS követem (de persze nem vakon) nagyon érdekel is ez a világ. És én ha látok az utcán stílusos embereket akkor észreveszem. De akinek nincs jó stílusa, nem érdekli ez az egész, csak felveszi ami legfelül van a szekrényében annak is feltűnik, tetszik a stílusosság, illetve látja a divatot csak nem érdekli? Remélem nem fogalmaztam túl bonyolultan :D
2011. márc. 25. 20:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nagyon érdekes megfigyelni a divatot és igazán izgalmas,ezalatt értem a divat történelmet ,és kultúrát is .

Utolsónak -nem szereted a Grease című musicalt ? Jó lehet h nem ,de attól még kultuszt teremtett ,és lást mind a mai napig visszaköszön ,a cicanaci, overál és társai.

Engem mindig is a stílus és az elegancia izgalma varázsol el ,keveredve a szexualitás finom csipet fűszerével .És igen .Ezt ki lehet, és ha van lehetőség ki is kell fejezni az öltözködésben . Lehet hogy nem a ruha teszi az embert de akkor is a Stílus maga az ember. És ide kell sorolni a kinézetet, mert nagyon is számít.

Aztán ott van az 50-es 60asévek divatja,majd a Chanel vonal,70es évek hippi korszaka ,80as évek diszkóláza, 90es évek eklektikussága :). Nagy vonalakban, az én meglátásom szerint. Kedves kérdező, azt hiszem mi tudnánk miről beszélgetni ;)

És végül de nem utolsó sorban,mert engem is sajnos érintett, a fránya financiális probléma tudom milyen mikor nem teheti/veheti meg az ember nyugodt szívvel azt amit szeretne.. -tehát sajnos társadalmi berendezkedés szerint is nagymértékben változik az öltözködés kultúra és az emberek ehhez való viszonya..

2011. márc. 27. 05:53
 12/12 anonim ***** válasza:
szeretem a grease-t meg a gladiátort is mégse járok mellvért be olyan hetyke páncélozott szoknyába:D
2011. márc. 28. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!