Aki stílusosan, divatosan öltözködik, azt az is látja aki nem ért hozzá?
Engem nem érdekel a divat,és nem veszem észre hogy az utcán ki mit hord..Jobban mondva már nem veszem észre,mert mindig ugyanazt az öltözéket látom szinte mindenkin..Viszont ha valaki feltűnően,vagy idétlenül öltözködik még akkor is ha azt mondja ez a divat azt észre veszem,és magamban teszek megjegyzéseket..
Pl: Ha nagy ülepű gatyás lányokat látok akkor azon gondolkodom,hogy vajon azért vette fel,mert beszart vagy azért mert így takargatja ami nincs neki?,(fenék?)
Ha látok egy srácot aki a gatyáját úgy hordja,hogy félig kint van a valaga,ilyenkor az jut eszembe,hogy mit szólna ha odamennék,és felhúznám neki,hogy "kilóg a tököd fiam,öltözz rendesen!"
Vannak öltözékek amitől az ember sikítófrászt kap..De a tucat öltözködést már nem veszem észre..
De igen, egyrészt a ruha teszi az embert... mivel első benyomásként a külsőd alapján ítélnek meg az emberek, ami magába foglalja az öltözködést is...
Témához visszatérve hasonló cipőben járok, mint te... megnézem az utcán az embereket, főleg akiken látom, hogy van érzékük az öltözködéshez. és valóban a legtöbb embert nem érdekli a divat, de az már az ő dolguk, mindenki foglalkozzon a sajátjával ;-) aki divatosan öltözködik ne szólja meg azt aki nem, és fordítva is igaz (habár az sokszor féltékenységből van)
Attól függ.
Van aki azért nem öltözik stílusosan vagy úgy ahogy szeretne, mert nincs rá pénze (ez vagyok a napok zömében én, a csóró diák). Erre szoktam mondani, hogy stílusom van, csak nincs aki fizesse.
Van, aki úgy szarik bele az egészbe, ahogy van (ez a többi napon vagyok), mert vannak ennél sokkal fontosabb dolgaim is, és igazából nem nagyon szoktam nézni, mi van máson. Ha meglátok egy darabot, ami tetszik, akkor megjegyzem, hátha szert tudok tenni ilyesmire, felírom a képzeletbeli listámra (leginkább különleges, vagy nekem tetsző, de meg nem lelt bizsukból áll :D)
És vannak azok is, akiknek semmi, de semmi érzékük az egészhez, sztem náluk csak funkcionális dolog a ruha. :D
Egyik írta fentebb:
Nem a ruha teszi az embert, milyen igaz!
Nem öltözök divatosan, de látom, hogy mi nem illik össze mivel és máson is látom, ha fura az összhatás.
Bár nekem a cica és csőnadrág elég furcsa, nekem nem illik ez a nadrág sehova, senkire, szóval... :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!