Kreatív anyukák? Van egy kis gondom, hasznos ötleteket várok?!
SEGÍTENÉTEK?
az interneten rendeltem egy nagyon klassz csizmát!
a gond ott kezdődik, hogy vagy én vagy ők nem jól mérték és a csizma szára nem jó a vádlimra, nem tudom össze cipzározni.
sajnos nem cserélik vissza... és pénzem sincs másikat venni, ezt is csak azért tudtam megvenni mert eladtam pár ruhát...
arra gondoltam le vágok a szárából addig ameddig be tudom cipzározni, ne menjen már kárba viselés nélkül a csizma, így lenne boka csizma.
velúros anyagból van.
de nincs varrógépem, így a szárát nem tudom majd beszegni sem!
hogy álljak neki?
segítenétek?
légyszi!!
ja és még egy hogy csináljam meg a cipzárnál, hogy majd ne csúszkáljon le a kocsi része..
előre is nagyon köszönöm, aki segíteni próbál!!!!!!!!!!
A velúr anyag nem bomlik, kézzel is le tudod varrni, olyan száröltésekkel, mint hímzésnél. Az még rugalmas is valamennyire.
A cipzár rövidítésre biztos találsz tippet a neten, de ettől még elég sanszos, hogy le fog csúszni a cipzár.
A helyedben inkább keresnél egy cipészt, hogy meg tudja-e oldani, vagy feltenném a netre a csizmát, hátha valaki megveszi, és így csak a postaköltséget bukod.
Mi az hogy nem vették vissza? használtan vetted? Ha rendes üzletben akkor vissza kell hogy vegyék azt hiszem 8 napon belül.
Tegyél fel képet, mert így látatlanba nem könnyü segíteni.
várni, hogy megvegyék....
nincs mit fel vennem már ott tartok...
a teszveszen vettem, elvileg bolt mert számlát kaptam meg minden, fix áras volt
de konkrétan ki írták, hogy vásárlás után semmikép nem cserélik vissza!
megpróbálom levágni... a nadrág úgy is eltakarja, cak a cipzárral mit kezdjek??
cipészre nincs pénzem most
sikerült megcsinálnom!
és nem is feltűnő, hogy le vágtam a szárából!
jó lett!
köszi mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!