Tejcukorérzékeny anyukák, kismamák. Ötleteket szeretnék?
A lányom 17 évesen diagnosztizálták.Előtte sem evett sok tejterméket néha 1 túró-rudit,vagy egy joghurtot.Amikor ezeket eszi,akkor beveszi a gyógyszert,de ezt úgy tudom kismamaként nem lehet.Amikor kiderült ez a problémája,nemsokára született a húga.Mindenből laktózmenteset vettem,de nem hajlandó megenni.Gondoltam,hátha megkóstolja,hogy a kicsi is olyan tejet iszik,joghurtot,rudit eszik,de semmi.
Akkor adtam fel a harcot vele,amikor a tejfölös tésztát,amit imád kidobta a kutyának,mert mentes tejföl volt rajta.Az egész család átállt erre a diétára.
20 éves,még nem igazán szeretne gyereket,de lassan mégis hozzá kéne szokni ehhez az étkezéshez.
Mit tudnék még tenni?Szeretném,ha változatosabban étkezne,ha elfogadná ezeket az ételeket.Nekünk is vannak "furcsa"ízek,de megesszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!