Gáz csövesnek öltözni farsangon? :D:D:D
Figyelt kérdés
tök jól nézek ki mondjuk, csak egy srác kicsit elbizonytalanított. van rajta egy terepmintás foltozott gatya, kissé nagy méretű, egy kékes póló, egy kockás szakadt ing, kukás sapka, rajzoltam magmnak borostát(mertlány vagyok és igazi nincs) meg egy tábla fog a nyakamban lógni, ez van ráírva: "pár forintot főnök" gáz? :D:DD gondoltam még borosüvegre is. vélemény? :D2011. márc. 3. 16:29
11/13 anonim válasza:
Szerintem ez már az érzéketlenségig menő bunkóság kategória. Mint ahogy ne öltözzön valaki etnikumoknak (romának, feketének, zsidónak) vagy szubkultúráknak (punknak, emónak, metálosnak)...
12/13 anonim válasza:
Előző,ez most nyilván ,csak provokációból írtad! Merthogy komolyan nem gondolhattad! Mért ne öltöhetnék én pl.:farsangon punknak? Jó tudom,hogy valójában etnikai kérdéseket szeretnél itt feszegetni,gratulálok!
13/13 anonim válasza:
Az ötlet kedves kérdező,nagyon jó! Öcsém régebben ősembernek öltözött!! Az hasonlóan vicces,mint a csöves!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!