Gáz csövesnek öltözni farsangon? :D:D:D
Figyelt kérdés
tök jól nézek ki mondjuk, csak egy srác kicsit elbizonytalanított. van rajta egy terepmintás foltozott gatya, kissé nagy méretű, egy kékes póló, egy kockás szakadt ing, kukás sapka, rajzoltam magmnak borostát(mertlány vagyok és igazi nincs) meg egy tábla fog a nyakamban lógni, ez van ráírva: "pár forintot főnök" gáz? :D:DD gondoltam még borosüvegre is. vélemény? :D2011. márc. 3. 16:29
3/13 A kérdező kommentje:
17
2011. márc. 3. 16:31
4/13 gggTt válasza:
Szerintem ötletes és poénos.Nem szabad állandóan csak a rossz oldalát látni mindennek!
5/13 A kérdező kommentje:
nekem is tetszik, csak beoltott egy srác, de ha tükörbe nézek röhögök :D:D
2011. márc. 3. 16:32
6/13 anonim válasza:
Régen, mikor általános sulis voltam, az évfolyamtársam csövesnek volt öltözve..
csak azon röhögtünk, hogy a szaga adidas volt XD
7/13 A kérdező kommentje:
hát én sem pisiltem össze a ruháim 3 nappal ezelőtt, hogy szagot árasszon, a célom nem az undorkeltés hanem a figyelemfelkeltés :D:D
2011. márc. 3. 16:36
8/13 anonim válasza:
Nekem tetszik, szerintem tök jópofa! :P
16/L
9/13 anonim válasza:
Fasza ötlet, bár várj vele még egy évet :)
10/13 anonim válasza:
Telejsen oké! Az osztályunkban a fiúk lányoknak öltöztek (szoknyába) és nagyon jót nevettünk rajtuk!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!