Farsangon Lady Gagának. De hogyan?
Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 17:10
1/14 anonim válasza:
A szőke haj és a merész smink alap, plusz egy body, ha nem utcára mész, és nem vagy szégyenlős. :D Meg a masni a hajba szerintem:
http://www.youtube.com/watch?v=-MWqyGtzclQ
Vagy fess villámot a szemed köré:
Így tuti felismernek majdm, más nem nagyon jutott most eszembe.
2/14 anonim válasza:
tekerj magadra húst és mindenki egyből kitalálja h ki vagy... :D
3/14 A kérdező kommentje:
őőő a hajam rövid, de szőke. én is villámra gondoltam. meg volt egy rucija amire hello kitty plüssfigurák voltak felvarrva, én is ilyesmire gondoltam, csak egy nagy pulcsi, és arra plüssök, alá meg nem tudom. ez béna?
2011. márc. 1. 18:14
4/14 nikolett_98 válasza:
szerintem vagy szerezz be egy szőke parókát, vagy hagyd így a hajad ;)
Ruha szerintem mindegy, csak valami jelet (pölö villám) rajzolj ;D
5/14 A kérdező kommentje:
vagy esetleg általános iskolai tornadressz ha rámjön :D:D
2011. márc. 1. 18:17
6/14 A kérdező kommentje:
vagy leragasztom a cicim szigszalaggal, alulra egy bugyi azt cső :D:D:D
2011. márc. 1. 18:18
7/14 anonim válasza:
a hajadba egy olyan szőke masnis cucc, valamelyik tipikus sminkje, a villám jó mert azt mindenki fel fogja ismerni, a tornadressz is jó ötlet, hozzá valami nagy köves nyaklánc és durva magassarkú
8/14 anonim válasza:
Azt hiszem,gagának most rövid szőke haja van...szóval nem kell semmilyen paróka.a dressz és a villám jó ötlet :)
9/14 anonim válasza:
olyan szőke masnit hajból lehet venni a C&A-ban, szerintem nézd meg. Becsatolós, és azt hiszem 790 Ft.
A ruha bármelyik jó, amiket eddig felsoroltatok, a lényeg, hogy legyen merész és meghökkentő :)
10/14 A kérdező kommentje:
a plüssfigurás nem gáz? :D de tényleg csak egy pulcsi lenne. noss? :D
2011. márc. 1. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!