Felnőtt farsangon női jelmezbe szeretnék beöltözni férfiként. Meddig mehetek el benne, hogy ne legyek nevetséges?
Paróka,smink,magassarkú cipő,nem túlságosan kivágott női ruha,kezedre jó,ha van csipkekesztyű
Akkor jó a jelmezed,ha senki nem ismer fel.Több ilyen rendezvénen vettem részt.A legemlékezeteseeb egy kórházi buli volt.Egy osztályvezető orvos öltözött be nőnek.Szajhásra vette a figurát.Paróka,kissé zilált állapotban.Nyakig gombolt blúz,hatalmasra tómött mellekkel,hosszú szoknya,magasan sliccelve.Kilátszott a harisnyás,elég szőrőös lába.Tűsarkú cipő,eléggé botldozott benne.Nagyon erős smink.Be kóválygott a rendezvényre,és minden táncoló vagyy álladogáló férfinek kellette magát.Addig idétlenkedett,amíg a vendégek többsége felháborodott,és kérte a szervezőket,hogy távolítsák el ezt a Q-át.Amikor leleőlezte magát,mindenki dőlt a röhögéstől.Természetesen ő kapta ez első díjat.
Sok sikert és jó mulatást nektek.
bármeddig elmehetsz, mivel ez ígyis úgyis vicces lesz.
de sztem egy Marilyn Morroo a nyerő, nem kéne szajhának öltözni. de ha eléggé bevállalós vagy?
ha egy férfi nőnek öltözik az szerintem alapból nevetséges.
de nem ez a cél, egy mulatságos jelmez?
mondjuk lehet valami vicces paróka (pl kék vagy lila, hosszú, göndör), női felső, szűkebb fazonú fekete nadrág, azt ennyi elég is:) biztos nem fogják számon kérni rajtad a magassarkút xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!