Minek öltözzek farsangon? 15/L
Figyelt kérdés
Szeretnék a gimis farsangi bulira beöltözni, de olyan jelmezbe, ami természetes is, de azért jelmez is:DNmetudom, hogy értitek-e.Szóval nem szeretnék pl.csipkerózsika lenni, nagy báli ruhával meg egyebekkel, hanem vmi egyszerűbb de jó összeállítás kéne.Ötletek?2010. jan. 26. 15:44
1/5 anonim válasza:
Hogy minek öltözzél? Hát hogy legyen rajtad jelmez, elvégre farsang, nem?
2/5 A kérdező kommentje:
De nem kötelező a beöltözés(sajnos) így alig öltöznek be, pedig tök muris lenne.Én meg nem szeretnék szinte az egyedüli lenni.
2010. jan. 26. 16:11
3/5 anonim válasza:
Öltözz valami filmszereplőnek, vagy sztárnak, pl Paris Hilton v Lady Gaga
4/5 anonim válasza:
Ha sok a fekete ruhád, és abba mész bulizni, keress egy fekete hajpántot, kartonból vágj rá két kis cicafület, ragaszt oda, és tedd fel. Fesd feketére a körmödet, és egy fekete kendőt masniszerűen köss a nyakadba :) esetleg cicafarok is lehet.
:)) Kész a bulizós fekete macska ;) Én annak öltöztem múltkor... :D
Esetleg öltözhetsz nyuszilánynak is :D Vagy párducnak... Ruha függő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!