Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hordanátok Iskolai egyenruhát?...

Hordanátok Iskolai egyenruhát? :D Nekem nem rég nagyon megtetszett. és elgondolkoztam hogy milyen lenne ha kötelezőlenne. :D Ti hogyvagytokvele?

Figyelt kérdés

[link]

elöl álló szőke lány:D

Ilyenre gondoltam..:DDD

2011. febr. 3. 23:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

én simán hordanák :D

pölö a japán egyenruha nagyon csini ^^

[link]

2011. febr. 4. 14:12
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

a mi iskolánkba kötelező az egyenruha, szeretem meg minden

csak néha megunom...meg hiába h van 3, nehéz őket tisztán tartani

2011. febr. 4. 18:33
 13/28 A kérdező kommentje:

Igen gondoltam, hogy a ducik választhatnak...:D

Szerintem is nagyon jó lenne..mert így télleg nem cikizhetnek ezmitt senkit..

Nekemis tetszett amit linkeltél.Bár nekem az Amerikai stílus jobban tetszik..és nem utolsósorban a fiúk is elég jól néznek kibenne..:D

Hát igen..talán a tisztántartás az ami macerásabb..:)

2011. febr. 4. 19:26
 14/28 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszenek ezek az egyenruhák, szívesen hordanám őket én is. :) Bár a szoknyához nekem sincsenek szép lábaim... :/

15/L

2011. febr. 5. 22:05
 15/28 A kérdező kommentje:

:D

Én meg csak azért hordanám mert elég vékony hosszú lábaim vannak:P:D

2011. febr. 6. 22:34
 16/28 anonim ***** válasza:
Jó lenne, de ha kötelező lenne, higyjétek el, unálnánk:) Az meg elég nagy baj, hogy az emberek b*sztatják egymást a márkás-márkátlan ruhákkal, főleg ennyi idősen... Ha valaki megteheti, öltözködjön úgy, ahogy neki tetszik, de legyen ízléses, aki meg nem teheti meg, azt meg szerintem nyugodtan békén lehetne hagyni, senki nem tehet róla, hogy a szüleinek nincs munkahelyük, vagy sajnálatos módon sokminden másra fordítanak nagyobb összegeket, nem a gyerekre.. A másik, hogy turiból, kínaiból is fel lehet öltözni szépen. 15L
2011. júl. 20. 13:19
 17/28 anonim ***** válasza:
semmiképp sem!!! Unalmas lenne,ha mindenki ugyanolyan ruhában járna szerintem...
2011. júl. 20. 13:41
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát... Muszáj lenne, de tuti feldobnám valamivel. Akkor figyelnék a kiegészítőkre. Amúgy azért nem tetszik, mert semmi egyéniség nincs benne.

A japán, és a filmekben látott egyenruhák rohadt jól néznek ki. De gondolj bele. Magyarország anyagi helyzetében, és az itt lakók igénytelenségével szerinted milyen egyenruhát kapnánk? Valószínűleg olyat, amiben alig tudnánk létezni. Kockás miniszoknya, magassarkú, divatcuccok? Persze, persze, majd pont itt... Évnyitóra, évzáróra egyébként kötelező nálunk a matrózblúz, hát kérem szépen. Semmi bajom nem lenne vele, csak éppen a legkisebbe is minimum kétszer beleférek, úgy áll rajtam (meg mindenkin), mint egy zsák, semmi ízlésesség, kifinomultság nincs benne... Kb sírni tudtam volna, mikor megláttam magamon. Na, én kábé ilyesmire számítok... Kösz, ebből nem kérek, egy évben kétszer kiráz a hideg tőle.

2011. júl. 20. 13:57
 19/28 A kérdező kommentje:

Az lenne benne a legjobb hogy nem lenne megkülönböztetés öltözködés alapján. Attól még lehet egy stílusod sulin kívül ahol a barátaiddal vagy és tuti h nem cikiznek.

de hát itt nem hiszem h bevezetnék..:D

2011. júl. 20. 13:58
 20/28 A kérdező kommentje:

13:57!

Dettooo!

Utálom a matrózblúzt S-es méret.. és sztem még érettségin is lógni fog rajtam..

És ha ez nem lenne elég megdöglök benne olyan kib@aszott meleg.. egyszerűen nem szellőzik..:s

2011. júl. 20. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!