Hordanátok Iskolai egyenruhát? :D Nekem nem rég nagyon megtetszett. és elgondolkoztam hogy milyen lenne ha kötelezőlenne. :D Ti hogyvagytokvele?
Télen tuti nem vennék fel ilyen szoknyát. Nyáron, tavasszal, ősszel igen, de ez k*rvás, túl rövid. Szépek az angol iskolai egyenruhák, nekem a japánok is tetszenek.
Angliában úgy van, hogy kötelező hordani a suliba az egyencuccot, de egy bizonyos szintig ízlés szerint dekorálhatod. Szóval nincs ez a divatolás a ruhával a suliban, hogy ki mennyire márkás holmit hord, de azért a dekorokból látni lehet az illető ízlésvilágát.
Szerintem nagyon szépek, én sajnálom, hogy nálunk nincsenek. Mondjuk nekem Blair ruhája jobban tetszik.
22L
Hordanánk- e?
Hát ha kötelező lenne, nyilván igen, hordanánk :)
Az a szőke lány- féle ruha tetszik, simán felvenném, és nem csak iskolába :)
Én középiskolában dolgozom (titkárságon) és borzalmas hogy öltözködnek egyesek.... a latex cicanaci combcsizmával...., duci csajon miniszoknya és rövid top.... stb.
Ilyenkor amikor ezt látom jó lenne az egyenruha.
De ha nem is egyenruha, valami kikötést lehetne házirendileg, hogy mit lehet kizárólag, mert gusztustalanok sokan.... :)
És nem vagyok egy begyöpösödött nyanya, Zara, Pimkie, Bershka stb. helyekről öltözködöm, farmert hordok, magassarkút, de jó ízléssel próbálom.... de ahogy a 16 évesek öltöznek a suliban.........
25, L
Igen azon énis elgondolkoztam hogy aki duvibb annak furán állna..
én inkább a vékonyabb fajtavagyok..:D
Télen kicsit érdekes lenne..demegoldható..:D
És az utolsóval egyetértek:D Vannak akikérdekesen jönnek iskolában, így legalább nem lenne az h jajj te biztos gazdad te meg szegényvagy..
:D
Én igen. Véget vetne a divatk.rválkodásnak a kislányok között, nem lenne miért cikizni a szegényeket, vagy a nem tucatembereket (legalábbis eggyel kevesebb indok lenne rá).
Egyébként úgy tartanám fairnek, ha mindenki választhatna hozzá neki tetsző hosszúságú szoknyát/nadrágot (lányok is hordhatnának nadrágot). Általában ahol egyenruha van a ducibb lányok térdig érőt kapnak amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!