Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hordanátok Iskolai egyenruhát?...

Hordanátok Iskolai egyenruhát? :D Nekem nem rég nagyon megtetszett. és elgondolkoztam hogy milyen lenne ha kötelezőlenne. :D Ti hogyvagytokvele?

Figyelt kérdés

[link]

elöl álló szőke lány:D

Ilyenre gondoltam..:DDD

2011. febr. 3. 23:14
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
en nem orulnek neki mert nincsenek szep labaim a szoknyahoz. :( ha jol neznek ki akkor nem bannam :D max mikor stoppon vagyok zavarna az fix
2011. febr. 3. 23:56
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Télen tuti nem vennék fel ilyen szoknyát. Nyáron, tavasszal, ősszel igen, de ez k*rvás, túl rövid. Szépek az angol iskolai egyenruhák, nekem a japánok is tetszenek.

Angliában úgy van, hogy kötelező hordani a suliba az egyencuccot, de egy bizonyos szintig ízlés szerint dekorálhatod. Szóval nincs ez a divatolás a ruhával a suliban, hogy ki mennyire márkás holmit hord, de azért a dekorokból látni lehet az illető ízlésvilágát.

2011. febr. 3. 23:59
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
En Irorszagban lakom,itt kotelezo az iskolai egyenruha,de ennyire lengen azert nem oltoznek a lanyok,amugy itt minden iskolanak mas es mas az egyenruhaja,en nagyon jo otletnek tartom,praktikus es igy nem az utcai ruhajat nyuvi el a gyerek. :)
2011. febr. 4. 00:00
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon szépek, én sajnálom, hogy nálunk nincsenek. Mondjuk nekem Blair ruhája jobban tetszik.

22L

2011. febr. 4. 00:35
 5/28 anonim ***** válasza:
A második kerületben valahol van valami iskola, ami ilyen egyenruhás, és télen nyáron abban járnak a csajok, kockás szoknya, térd köré ér, és nem fagynak meg (a titok nyitja a vastag pamutharisnya).
2011. febr. 4. 07:35
 6/28 anonim ***** válasza:

Hordanánk- e?

Hát ha kötelező lenne, nyilván igen, hordanánk :)

Az a szőke lány- féle ruha tetszik, simán felvenném, és nem csak iskolába :)

Én középiskolában dolgozom (titkárságon) és borzalmas hogy öltözködnek egyesek.... a latex cicanaci combcsizmával...., duci csajon miniszoknya és rövid top.... stb.

Ilyenkor amikor ezt látom jó lenne az egyenruha.

De ha nem is egyenruha, valami kikötést lehetne házirendileg, hogy mit lehet kizárólag, mert gusztustalanok sokan.... :)

És nem vagyok egy begyöpösödött nyanya, Zara, Pimkie, Bershka stb. helyekről öltözködöm, farmert hordok, magassarkút, de jó ízléssel próbálom.... de ahogy a 16 évesek öltöznek a suliban.........

25, L

2011. febr. 4. 09:21
 7/28 A kérdező kommentje:

Igen azon énis elgondolkoztam hogy aki duvibb annak furán állna..

én inkább a vékonyabb fajtavagyok..:D

Télen kicsit érdekes lenne..demegoldható..:D

És az utolsóval egyetértek:D Vannak akikérdekesen jönnek iskolában, így legalább nem lenne az h jajj te biztos gazdad te meg szegényvagy..

:D

2011. febr. 4. 11:08
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek Veled. Abból a szempontból jó lenne, hogy nem néznék le azt, akinek nincs olyan drága, márkás ruhája.
2011. febr. 4. 12:19
 9/28 anonim ***** válasza:
64%
Nem, semmi pénzért.
2011. febr. 4. 13:14
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Én igen. Véget vetne a divatk.rválkodásnak a kislányok között, nem lenne miért cikizni a szegényeket, vagy a nem tucatembereket (legalábbis eggyel kevesebb indok lenne rá).

Egyébként úgy tartanám fairnek, ha mindenki választhatna hozzá neki tetsző hosszúságú szoknyát/nadrágot (lányok is hordhatnának nadrágot). Általában ahol egyenruha van a ducibb lányok térdig érőt kapnak amúgy.

2011. febr. 4. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!