Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Azt kérdik tőlem a kollégáim,...

Azt kérdik tőlem a kollégáim, hogy miért tűröm el? Most elgondolkoztam, miért is?

Figyelt kérdés

Egy cégnél dolgozom, és munka után angolul tanulok, mániákusan szeretem 16 éve a nyelvet. Az irodába meló után beülünk a tanárral, aki egy Írországból ideköltözött pasi(anyanyelvű, és nyelvtanári végzettsége van). Ez idáig rendben is lenne, 3 éve tanít már, de most értem el arra a szintre, hogy kijelenthetem, hogy nehezen bírom már. Másoknak viccesen fog hangzani a problémám, tudom(nekem is az volt az elején, bevallom). Hiába tanár, és hiába jófej és humoros(tényleg az, legtöbbször órán rá vagyok dőlve az asztalra,és rázkódva röhögök a hülyeségein), miközben magával nem nagyon törődik. Kifejtem bővebben: Olyan penetráns szagcsíkot húz maga után minden egyes alkalommal, hogy ha ő egy Sim lenne a játékban, durván ontaná magából a zöld gőzt

Mikor eljött próbaórára hozzám 3 éve, elégedett voltam vele nagyon, ez mit sem változott azóta sem. Tehát a személyisége nagyon rendben van. De a szaga kicsit sem. Olyan erős az izzadtságszaga, hogy nehéz megmaradni vele egy helységben huzamosabb ideig( 10 percet értek ezalatt kb.) Ráadásul nyáron biciklivel jön a céghez, és mire felbaktat a lépcső tetejére, általában folyik az izzadtság róla. Akkor ez még sokkal rosszabb. Én ezt nehezen hiszem el, hogy nem érzi saját magán, hogy bűzlik..az már csak fincsi plusz dolog, hogy az orrából hatalmas szál szőrök kandikálnak kifele,és számos alkalommal volt a végükön fitnyó(kisebb, nagyobb, mikor milyen). Legszebb, mikor úgy sétált be, hogy a slicce nyitva volt(és álld meg, hogy ne röhögd el magad, mi?)..Zoknija sokszor elüt a másik zoknijától, szája hát hogy mondjam, nem rózsa illatú, inkább hasonlít egy elhullott állati tetem szagához.

Ezt nem vettem észre az első próbaórán, csak utána kezdett feltűnni elég durván. Lehet, hogy akkor még tett valamit ezek ellen. Nyilvánvaló, hogy most olyan kommenteket kapok majd, hogy küldjem el, és szerezzek másik tanárt. DE ez a könnyebbik vége úgy hiszem. Ahogy írtam, jóban vagyok vele, az órák tök jó hangulatúak, mindig megnevettet, és nagyon szeret tanítani, érezni rajta. Én nem vagyok olyan tuskó, hogy szóljak neki, és úgy gondolom, nem én vagyok az az ember, akinek tudatnia kéne vele, hogy mi a nagy BÜDÖS helyzet. Ezt egy rokon szokta csinálni, nem? Csakhogy neki az összes rokona Belfast-ban lakik.

A kollégáim (igazából jogosan) ba*ogatnak, hogy csináljak valamit, mert az óráim után nem lehet megmaradni a helységben(ahol óránk volt). Az kiverte a biztosítékot, hogy a cégnél van egy hatalmas üveg whiskey, bennt a sarokban díszeleg évek óta. Angol órám volt, és kimentem egy pillanatra, és mikor megyek vissza a szobába, mit látok? A tanár úr a sarokban térdel, és épp önti magának a whiskey-t a poharába. Nem sajnálta, meg kell mondjam. Kb. 2 decit kitöltött. Én kissé kiakadtam ezen, ő meg olyan természetesen csinálta, és az óra hátralévő részében pedig ezt elkortyolta vígan. El se mondtam a főnökömnek, övé a pia, azt hiszem megnyúzott volna, hogy az engedélye nélkül elvesznek a piájából. Igazából csak kiváncsi vagyok, hogy kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatban, csodálkoznom ezen sem kéne, hiszen egy ír emberről van szó, ők pedig nem vetik meg a piát  Köszi ha írtok! Nektek hasonló tapasztalatotok volt már bármilyen tanárral?

2011. szept. 30. 13:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatom nem volt még ilyen tanárral. Nyiss ablakot ha tudsz és használj utánatok vagy óra előtt légfrissítőt. Ez a piás dolog durva. Én nem mertem volna megtenni, de ha nem a te felelőséged, akkor hagyd, hátha nem derül ki. Ennél többet nem tehetsz. Ha pedig az orra nem zavar annyira, akkor ne szólj neki. Vannak ilyenek, főleg tanárok közt hogy nem foglalkoznak magukkal ennyire. Gondolom nincs felesége, hogy szóljon nekiérte..
2011. szept. 30. 13:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, nincsen se feleség, se barátnő. Ki tudja, lehet, hogy kicsit langyi? Bár nem néz ki úgy.....:-)
2011. szept. 30. 13:54
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt hasonló tapasztalatom.

Próbáld meg valami mentolos cukorkával kínálgatni.

Ha zavar a nem összeillő zoknija, jegyezd meg tréfásan, hogy: látom nem volt időd zoknit válogatni.

Az irodában meg használj illatosítót (a tetejét ahogy kicsavarod egy textil féle csíkot húz ki), vagy párologtass illóolajat, égess füstölőt. Ha elment, fújd be az irodát szagsemlegesítő spay-vel és szellőztess ezerrel.

"Ki tudja, lehet, hogy kicsit langyi? Bár nem néz ki úgy.....:-)"

Ezt kinézetre nem mondhatod meg: van olyan pasi akire több nő mondta hogy nagy veszteség a női nemnek, hogy meleg a pasi és nem hetero. Ráadásul még a barátja is irtó jól nézett ki. Dupla veszteség... :(

2011. szept. 30. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!