Mely színekre korlátozódik/épül a ruhatárad?
Figyelt kérdés
Van kiemelten pár, 1-2 szín, vagy mindenféle megtalálható benne?2011. febr. 1. 22:15
21/28 anonim válasza:
Fehér, zöld, piros, kicsi kék. Tehát igazán nem korlátozom magam semmire :) Feketét ritkán hordok.
22/28 anonim válasza:
fekete ,es tobb szint nem tudok mondani mert mindebol van , de a legtobb a fekete
23/28 anonim válasza:
nálam szinte minden szín van. mondjuk pl pirosból kevesebb, pedig jól áll, csak kevésbé kombinálható. szeretem a színes dolgokat, de feketém fehéren szürkém is van bőven :)
21/L
24/28 anonim válasza:
Fekete, szürke, fehér, sötétkék, arany, barna, sötétlila.
25/28 anonim válasza:
A három legdominánsabb szín: szürke, fekete, lila. Igazából egy kezemen meg tudom számolni kb., hogy hány más színű ruhám van.
22L
26/28 anonim válasza:
Mindenfele:) Rozsaszin, lila, kek, zold, szurke, fekete.. Csak feher, piros es narancssarga ruhaim nincsenek
27/28 anonim válasza:
En is leginkabb feketet hordok, de ha szines akkor csak zold es piros vagy voros...A hajam is voros es masok szerint sem all jol a kek, sarga, lila meg ezek...
28/28 anonim válasza:
Fekete és mellé egy két élénkebb darab.... de sok szürke ruhám is van újabban, valahogy megszerettem :D
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!