Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miből áll a ruhatárad "krémje"...

Miből áll a ruhatárad "krémje"? Csak azokat a darabokat írjátok le amiket szerettek is és rendszeresen hordtok.

Figyelt kérdés

Kort, nemet írjatok lécci:) Meg hogy hol vettétek azt a valamit. És részletesen hogy hogy néz ki stb... Egyébként azokra vagyok kíváncsi amiket imádsz hordani

Én is leírom az enyém:

-3 rövidnadrág (két kínais egyik sárga másik lila, harmadik new yorkeres piros foltos)

-4 hosszúszárú csőnadrág (három new yorkeres egyik rozsdaszínű másik fekete koptatott harmadik cicanadrágszerű és fekete, a negyedik Colosseumból sima farmerszínű)

-7 pulóver (egy fehér Adidas, egy fehér pamut gombolós new yorkeres, egy kockás new yorkeres, egy fehér zipzáras a c and a-ból, egy szürke kínais, egy zöld kínas, egy fehér-rózsaszín szivecskés Colosseumból)

-3 trikó (egy sima fekete kínais, egy fekete gyöngyös kínais, egy lila párducmintás new yorkeres)

-2 nyári blúz (egy fekete ami mell alatt húzott és lefele bővül szatén anyag kínais, a másik szintén kínais drapp színű és fő csípőnél és mell fölött húzott)

-7 sima utcai rövidujjú póló (most így nem tudom leírni őket mert vegyítve vannak)

-6 hosszúujjú felső (majdnem az összes Colosseumból, ugyanaz a szabás, vegyesen piros zöld szürke fekete)

-2 elegáns felső(mindkettő kínais, egyik kockás másik sima fehér és selyem)

-2 vastag öv (egyik new yorkeres másik kínais, minkettő fekete csak a new yorkeresen vannak ilyen kocka alakú valamik)

-2 miniszoknya (egy piros az Upss-ból és egy sima farmerszokya kínaiból)

-3 táska (egy nagy pakolós krémszínű Oxigénből, egy szintén krémszínű kisebb szegecses szintén Oxigénből, és egy fekete koptatott löttyedt a New yorkerből)

-1 fekete fejpánt (fene tudja honnan:D)

-1 télikabát (ilyen pufi, kockás amúgy new yorkerből)

és most a cípők:

-1 nyári szandi (fehér szegecses kínais)

-4 pár balerinacipő (asszem mind kínais)

-2 deszkás cipő (egyik Philip Russel fekete rózsaszín cipőfűzővel másik kínais fekete)

-4 pár dorkó (mind kínais)

-3 utcai papucs (egy tescos lila, egy kínais fekete, egy Humanicos szürke fehér pöttyökkel)

-kb. 2 strandpapucs

hát nekem ezek a kedvencek:D

2010. aug. 2. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy george barna pulcsi (turkás), van egy csíkos színes tunikám (plázából), rózsaszín tunikám (mexx,turkás), fekete koktélruhám (morgan). Most ők a kedvenceim. 21/L
2010. aug. 2. 11:23
 2/4 anonim ***** válasza:

fekete szegecses, csatos, fűzős oldalú nadrág.

világoskék cafatokra szaggatott trapézszárú farmer.

fekete ing hátán felirattal "be pretty or die".

fehér ing láncokkal, vérfoltos mintával... ez kicsit beteg mások szerint, de én szeretem.

van még pár de ezek a kedvencek.

minden ruhámat magam alakítottam a stílusomhoz, amúgy szinte mind kínais egyszerű olcsó sz*r volt.

2010. aug. 2. 12:03
 3/4 anonim ***** válasza:
én mindent hordok mindennel. nem irom le az egész szekrényem tartalmát. úgyis csak rongyok de jól lehet kombinálni őket.
2010. aug. 2. 12:34
 4/4 anonim ***** válasza:
kínaiS azigenxD
2010. aug. 13. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!