Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mik a ruhatárad alap darabjai?...

Mik a ruhatárad alap darabjai? Hogyan alakitható ki egy alap ruhatár? 18-30 éve közötti lányok főként

Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

Szia!

A lényeg, hogy legyen legalább 2 farmered: egy sötétebb és egy világosabb, lehet répa mind a 2.

Most nyáron érdemes 2-3 ujjatlan topot venni. Pl.: [link]

Legyen köztük fehér, mintás és csíkos.

Aztán kell még 2-3 "rendes" póló, és 2-3 atléta vagy spagettipántos top, ki melyiket szereti.

Aztán szintén most nyáron a lényeg, hogy legalább 1 rövidnacid legyen, 1 térdnacid, 1 leggings-ed és 2-3 nyári ruhád.

26/L

2010. júl. 16. 21:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Előző nem írt szoknyát, ami komoly hiányosság .(
2010. júl. 16. 21:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Upsz.. 2. hozzászólónak igaza van: szoknya! Az is kell vagy 3 db.
2010. júl. 16. 22:18
 4/7 anonim ***** válasza:
77%

Alulra farmer (cső) az szerintem jó ha van elegánsabb színű (sötétkék, fekete) vagányabb (szaggatott, koptatott, hypózott pl.)

Egy elegáns nadrág, pl. szövet.

Szoknya, nyári ruha dögösebb és szaladgálós egyaránt.

Nekem nincs se rövidnacim, se térdnacim, nem is hiányzik.

Az keveseknek áll jól, én nem tartozom közéjük.

Leggings- imádom. Fekete, barna, szürke, vékonyabb vastagabb, bőrhatású, pamut, farmer anyagú.... többfélém van. Ezeket hosszított felsőkkel hordom.

Trikók, topok, tunikák mindenféle színben és fazonban.

Imádom a pántnélküli darabokat.

Telitalpú, platform, sima magassarkú, rohangálós balerina, gladiátorszandál.

Hűvösebb napokra kell kardigán (nekem rengeteg van, imádom őket), bolero, egy jó farmerdzseki, bőrdzseki.

Őszre télre: jó harisnya, hosszított pulcsik, amik ruhaként is viselhetőek, rendes basic pulcsik farmerhez, trencskó kabát valami trendi színben, gyapjú télikabát (klasszikus színben).

Csizmák, lapos és magassarkú, boka és hosszúszárú.

Nálam alapdarabok a napszemüveget, H&M, Pimkie stb üzletekben veszem, olcsón, van nagyméretű több, van pilóta, van párduckeretes Ray- Ban fazon stb.

Hirtelen ennyi.

(és külön büszkeség, hogy vannak barátnőim, akik ha átjönnek mindig megcsodálják a szekrényem, hogy milyen szép ruháim vannak. Nem a mennyiség ami sok, az szerintem normális, átlagos, hanem nagyon egyedi és szép darabjaim vannak :)

25, L

2010. júl. 17. 07:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Nyáron nekem alapdarab a farmerszoknya, amihez selyem topokat szeretek hordani. A különböző stílusú szandálom van mindig a felső stílusához igazítom. Napszemüveg.

Egy hosszú fekete nadrág is alapdarab, melyet alkalmakra lehet hordani, egy kosztüm se árt ha van a szekrényedben.

Imádom a különböző nyári ruhákat, főleg a pántnélkülieket, nagyon kellemes viselet a kánikulában, meg nőies is.

A nyár nélkülözhetetlen kelléke az alkalmi ruha, mivel ilyenkor sok az esküvő, eljegyzés meg hasonlók. Egy fényes, szatén ruha jó ha akad, természetesen alkalmi cipővel, táskával.

Átmeneti időjárásban fontos a széldzseki (nekem ballonkabátom van), esetleg ha hűvös az idő blézer vagy bolero elegáns viselet farmerrel.

Télen alapdarab a csizma, sál és kabát, valamint a különféle pulóverekhez passzoló harisnyák.

Fürdőruha vagy bikini is alapdarab, strandkendővel.

Nagyon fontos része a ruhatárnak a táska, én a nagyobb méretűt preferálom, amivel lehet pakolni, rohangálni. De kell egy kisebb darab is alakalomra. Fontos a kényelmes fehérnemű, de legyenek szexibb darabok is.

Remélem nem hagytam ki semmit.

21/l

2010. aug. 12. 16:23
 6/7 anonim ***** válasza:
én nem hordok szoknyát,mert sajna nem szeretem ha megbámulnak vagy beszólnak.de van egy mini,farmer szoknyám,azt csak nyaraláson szoktam felvenni ha a barátommal vagyok.sportos,lezser cuccokat szeretem,de nekem pl.vannak ingek,blúzok,denevér újjú felsők(az jól megy a cicanadrágokhoz),pólók,trikók.van egy fekete rövid nadrágom,az inkább elegáns,de van sportosabb is+sima farmer(csípőnacis).pulcsiban,van kötött és vállig lehúzható nyakú.Van farmerkapcim,meg blézerem is.szóval elegánsan is tudok felöltözni ha akarok+sportosan,kényelmesen.25/l
2010. aug. 12. 17:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Legyen mindenből több darab. :) Ahogy írták feljebb is 3 db farmer stb. Legyen mindenből több darab, és amiket nagyon szeretsz azokból még több, így sosem leszel bajba, hogy jajj mit vegyél fel. :) Én személy szerint imádom a mini ruhákat, sok miniruhám van és nagyon sok magassarkú papucsom. Imádom őket! a táskákat is nagyon szeretem. Én inkább a kisebb darabokat részesítem előnyben, de persze vannak nagyobb táskáim is, mivel muszáj hogy legyen.

Vannak olyan dolgok, amik minden ember életében megtörténnek. Randevú, esküvő, elegáns vacsora, temetés stb. Ilyen alkalmakra is legyél felkészülve a ruhatáraddal. :) hát most röviden ennyi jutott eszembe.

2010. aug. 12. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!