Mely színekre korlátozódik/épül a ruhatárad?
Figyelt kérdés
Van kiemelten pár, 1-2 szín, vagy mindenféle megtalálható benne?2011. febr. 1. 22:15
1/28 anonim válasza:
fekete. :)
Mindig azt hordok, mert az vagyok én. PEdig állítólag a fehér illik nekem :D
De az én testem, úgyhogy...
12/L
2/28 anonim válasza:
Fekete, lila, zöld, piros. Ezek a legjellemzőbbek, bár nyáron sokkal színesebb szoktam lenni.
21/L
3/28 anonim válasza:
fekete-fehér-szürke, nálam ez az alap. ezen kívül szinte minden színű ruhám van, még rózsaszín is.
5/28 anonim válasza:
Fekete, fehér, szürke, rózsaszín, piros. Utolsó a kedvencem. Azt hiszem illik hozzám mindegyik, még porcelánosabb arcom lesz : D
6/28 anonim válasza:
Fekete, bordó, ezüstszürke. Van azért egy-két más erősebb szín is, amivel, ha olyan a hangulatom feldobom az öltözékem.
8/28 anonim válasza:
a pirosat szeretem, jól is áll a fehér bőrömhöz.
a rózsaszínt is, de inkább a mályvás árnyalat felé hajlok, nem vagyok már tini, nem akarom, hogy kiröhögjenek.
alulra (nadrág, szoknya) a barna, fekete, szürke színeket kedvelem, és persze a kék farmert.
9/28 anonim válasza:
8-tól fél ötig szürke-piros. :)
10/28 anonim válasza:
Fekete, fehér, barna nadrág.
Fekete, piros, fehér felsők és egyéb dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!