Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen lesz a nyári ruhatárad?

Milyen lesz a nyári ruhatárad?

Figyelt kérdés
Nyáron éltalában milyen ruhád vannak? Póló, ujjatlan, szoknya... És miből hány db?
2010. máj. 16. 17:07
 1/3 anonim ***** válasza:
2-3 sort.2-3 miniszoknya. 10-15 ujjatlan és ugyanennyi vagy több rövidujju felsö. jaés pár strandruha vagy egyberuhák.
2010. máj. 16. 17:13
 2/3 anonim ***** válasza:

szia. én beszereztem 4 db shortot (egy fehér buggyosabb, egy fekete buggyosabb, egy barna szűkebb és egy fehér szűkebb) ezek mind kb combközépig érnek. vannak farmer halászgatyáim is (2 db) és sok pántnélküli felső, valamint ilyen húzott trikók abból is mindenféle szín és minta legjobban ez a fazon tetszik:

[link]

tehát ami hátul ilyen vékony.

van sok papucsom, azokkal fogom hordani ezeket, vagypedig tornacipővel. nem szeretem a szoknyákat, nekem nem állnak jól, úgyhogy egy darab sincs nekem.

2010. máj. 16. 17:16
 3/3 anonim válasza:
Kb 35 db trikóm, 25 db nyári pólóm, 7 rövidnacim, 5 shortom, 5 miniszoknyám van nyárra. 10 miniruhám, 2 tunikám van meg cicanacik a hűvösebb estékre. Papucsból van kb 15 pár, szandikból is úgy 15 körül. De ne kövesd azt a hibát, amit én, ennek a fele is bőven elég egy nyári ruhatárba, csak sajnos én elgyengültem :$:)
2011. máj. 24. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!