Miből áll a nyári ruhatárad?
Gondolok itt
pólókra,topokra,rövidnadrág,hosszúnadrág,szoknyák,
ruhák,bikinik,táskák,cipők.
Van két lapos sarum ( egy fekete strasszos és egy fehér strasszos), egy strandpapucs, egy magassarkú szandál fekete, egy magassarkú szandál fehér. Ezek a papucsok.
Van még farmer rövidnacim ( három), sportosabb rövidnacik és egy csomó pólóm és topom ( csinik és sportosak is).
És van kettő térdig érő bő nacim.
Egyberuhám sajna nincs, lenne, de arra már most nem volt pénzem.
Bikinim cska kettő van.
A minőségre hajtok amúgy... nincs sok, de azok jó minőségűek.
-Van egy fehér picit magasított sarkú sarum.
-Egy sima fehér saru.
-3sort+1farmer térdnadrág+2farmer 3/4-es nadrág+1vászon3/4-es nadrág+5szoknya(farmer,vászon,pamut)
-Egy rakás póló,meg egy csomó nyári,kivágott felső.
-1bikini,de az elég is nekem!
-egyrészes ruhám nincs,de ha látnék valami jót nem túl drágán,szívesen vennék:)
-a sarun kívül van egy barna topánkám,imádom:) Meg egy fekete sportcipőm,de azt nyáron nem hordom ha nem muszáj.
-van egy piros,három krémszínű,egy zöld,egy fekete táskám:)Különböző méretekben:D
Kb. 6-7 póló/top, színesek, mintásak
Három sort, egy hosszúszárú világos farmer, egy térd alatt érő farmer, egy farmer miniszoknya.
Két ruha: egy nagyon mintás(piros színvilág) és egy oylan amin van egy réteg tül és fentről lefelé átmenetesen vált liláról kékre.
Két papucs. Egy telitalpú magassarkó barna szandál és egy másik magassarkú szandál, ami kicsit saru jelegű és az elején barna flitterek és egy kék kő van.
Hopp táska és bikini kimaradt
Hát bikiniből variálható alsók m,eg egy rendes szett és meg vagy négy táska.
Nekem egy O'neill papucsom van meg egy topánkám.
Farmer és nem farmer short és térdig érő nadrágból egy pár. Olyan ami ilyen 'gyűrött', mert gumi van az oldalában és ott lehet állítani a hosszán meg a gyüröttségén is. Ebböl van több színben :D Van rengeteg pólóm, de sokat nem használok XD Meg szeretem az izomtrikókat vagy hogy hívják xD Táskánam ilyenkor nyáron nem szeretem a nagy táskákat, de övtáska mindig van nálam.
van 4 színes balerinacipőm
3 dorkóm
1 sárga rövidnaci
1 lila rövidnaci
1 farmer rövidnaci
2 strandra járós naci
1 térd alá érő lila naci
5-6 farmer (hosszúak)
30 póló rövid, hosszú ujjú ezekben a színekben:
piros (ebből van a legtöbb)
fekete
zöld
kék
lila
fehér
szürke
6 pulcsi (nyár elején jól jönnek)
4 napszemcsi
1 bikini (fogok még venni csak a többit kinőttem ^^)
nagyon sok ékszer, 5 parfüm, 19 fajta körömlakk , 2 szempillaspirál, 1 szemhéjtus, 4 szemcerka 3 fajta szemhéjpúder és 1 alapozó (tudom tudom nem ruhák de muszály volt leírni) ja és még
2 utcai papucs
2 strandpapucs
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!