Lányok! Hordtok ilyenkor sportcipőt?
A csizmám nem annyira kényelmes, meg nem tudok benne annyira stabilan menni ezért gondoltam hogy lecserélem sportcipőre. egyébként nőiesnek tartom magam és nem is szövetkabáthoz venném fel.
szerintetek gáz lenne már ilyenkor sportcipőt felvenni? a "divatcsizmák" sem melegebbek legalábbis én azt tapasztaltam.
csak annyiszor hallani pasiktól hogy a magassarkú jó, a sportcipő meg nem nőies.
de én a sportcipőt közelebb érzem magamhoz és szerintem abban is lehet valaki nőies, inkább mint hogy botladozzon egy magassarkúban.
Nektek mi a véleményetek?
Kort is, légyszi!
Hú, nem gondoltam, hogy ilyenkor is ennyien hordanak sportcipőt:)
köszi a válaszokat:))
Szerintem a sportcipő nem nőies, ha ez érdekel, de mindenki azt hord, amit akar. Viszont azért felesleges kapálózni, hogy igenis az, mert nem az. Én bakancsot hordok ilyenkor, az sem nőies, de kit érdekel? Nekem így jó.
Egyébként szeretem a magassarkúakat is jóidőben, és ez elég hülye kijelentés, hogy "inkább, mint hogy botladozzon egy magassarkúban", mert ezzel azt feltételezed, hogy mindenki csak képmutatásból hord magassarkút, holott másban érzi jól magát, és még járni sem tud benne.
Különbözik az emberek ízlése, ezt kéne megérteni.
Kedves Utolsó Válaszoló!
Teljesen félreértetted a kijelentésem!
Egyáltalán nem úgy értettem, hogy képmutatásból hordja valaki, mert néha nekem is azt van kedvem felvenni, és fel is veszem!
Amikor azt írtam, hogy inkább sportcipő, mint magassarkúban való botladozás, azt nem mindenkire értettem, hanem magamra, csak nem szó szerint írtam le.
Más eddig még ebbe az apróságba nem kötött bele, és ha valaki nem negatív, akkor nem feltételez rögtön rosszat a másikról, hogy rögtön ellenségesen ír, na ezt kellene megérteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!