Bokacsizmát felhúzhatok ilyenkor? Nem gáz?
Miért lenne gáz? ilyenkor kell hordani..
Én láttam már sok embert akin téli hosszú szárú csizma van... Már elég hideg van úgyhogy mind kettő hordható már..
Persze. En ma peldaul ruhaban mentem dolgozni es felvettem az ehhez hasonlo csizmamat:
Ezt peldaul kifejezetten ilyenkor kell hordani, telen nem nagyon lehet, mert papirvekony talpa van, nem is belelt, vekonyabb velur. Hiaba huzok bele zoknit, ebben max minusz 5 fokig nem fagy bele a labam, a teli minusz 20 fokban a buszmegalloig nem jutnek el benne.
Szoval nem azt kell nezni, hogy bokacsizma, vayg magasszaru csizma, hanem azt, hogy a talpa milyen vastag, mennyire belelt. Ha eszerint az idojarasnak megfelel, akkor lehet hordani nyugodtan.
Egyáltalán nem gáz, én szeptember közepétől abba járok, mert reggel nagyon hideg van, és inkább csizma, mint felfázás.
És az utolsónak üzenem, hogy ha valaki kérdez valamit, nem kell kigúnyolni, mert neki csak rosszabb lesz. Lásd a logót: Amit máshol nem mertél... itt MEGKÉRDEZHETED.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!