Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szövetkabátot fel lehet már...

Szövetkabátot fel lehet már ilyenkor venni?

Figyelt kérdés
Nem derékig érő, vmivel hosszabb, télen hordtam eddig, jól aláöltöztem, de nemtudom hogy felvehető-e ilyenkor már vagy korai... Kinéznének hogy ilyenbe járok? Utcán látom hogy valaki még kis derékvillantó bőrdzsekibe van, valaki pulcsiba, valaki pólóba(!), ígyhát nem tudom....
2011. okt. 11. 13:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha fázol miért ne?
2011. okt. 11. 13:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Mihály nap után,aki gatyában van(pólóban)attól ne kérjél tanácsot!
2011. okt. 11. 13:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Tényleg vegyes a felhozatal, én láttam szövetkabátban is embereket, ha fázol vedd fel nyugodtan.
2011. okt. 11. 13:13
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Mi lenne, ha nem az alapján öltöznél, hogy mit hordanak mások, hanem hogy mennyire fázol? Inkább kabát, mint egy megfázás szerintem.
2011. okt. 11. 13:16
 5/8 anonim ***** válasza:
26%

13:16-al teljesen egyetértek.

Annyira gáz mikor mások véleményét lesik az emberek és csak aszerint mernek öltözködni.

2011. okt. 11. 13:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Amikor meg felveszed a hosszú kabátot mert fázol akkor mindenki szó szerint tágra nyílt szemekkel néz a villamoson, hogy jézzzus ez nem sül meg? (főleg az aki ingben- gatyában van de mondjuk nem látszik hogy melege lenne)..én tudom mert a múltkor így jártam, kicsit beteg is ovltam és felvettem a derékig érő szövetkabátomat és szó szerint mnidenki bámult!!!!hát nemtudtam eldönteni hogy ez most égő, vicces, vagy inkább én vagyok reális....
2011. okt. 11. 16:59
 7/8 A kérdező kommentje:
ezaz, az egyetemen mindenki kiskabátba, bőrdzsekibe meg mellénybe járkál, mondjuk ők helybeliek, de én reggelente utazom 100 km-t, de ezt ugye ők nem tudhatják, és félek azért h megnéznek.
2011. okt. 11. 18:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Jesszus... és akkor mi van ha megnéznek? Semmi... te inkább fázol mások kedvéért? Elég fura. Magasról letojom ki mit hord, meg azt is hogy ki néz meg engem mert nem azt hordom ami neki tetszik. Azt sem tudhatod miért néznek egyáltalán. Mert mire gondolhatnak?? Rádnéz - "biztos fázik", kábé ennyire. De szerintem ennyire sem.
2011. okt. 12. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!