Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Hordtok ilyenkor...

Lányok! Hordtok ilyenkor sportcipőt?

Figyelt kérdés

A csizmám nem annyira kényelmes, meg nem tudok benne annyira stabilan menni ezért gondoltam hogy lecserélem sportcipőre. egyébként nőiesnek tartom magam és nem is szövetkabáthoz venném fel.

szerintetek gáz lenne már ilyenkor sportcipőt felvenni? a "divatcsizmák" sem melegebbek legalábbis én azt tapasztaltam.

csak annyiszor hallani pasiktól hogy a magassarkú jó, a sportcipő meg nem nőies.

de én a sportcipőt közelebb érzem magamhoz és szerintem abban is lehet valaki nőies, inkább mint hogy botladozzon egy magassarkúban.

Nektek mi a véleményetek?

Kort is, légyszi!

2011. jan. 20. 17:08
1 2 3
 11/24 Fülünyúl ***** válasza:

Én alapvetően magassarkús stílust képviselem, legyen az cipő, szandál vagy csizma. Nálam pont a tornacsukák nem jönnek szóba.

Randira tornacipő? Abszolute felejtős!

2011. jan. 20. 17:36
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem tornacipő, hanem sportcipő!:)
2011. jan. 20. 17:41
 13/24 A kérdező kommentje:
80%-osnak is köszönöm a választ!:))
2011. jan. 20. 17:42
 14/24 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem nyugodtan, ha Te abban érzed magad jól. :)
2011. jan. 20. 17:59
 15/24 anonim ***** válasza:
Én ugyan férfi vagyok, de sztem egy nőn a sportcipő is jól mutathat :)
2011. jan. 20. 17:59
 16/24 anonim ***** válasza:

Hát én idén azért vettem magassarkú csizmát mert az trendi és jó és nőies...de egész télen egy magas szárú sportcipőbe jártam...:) még amikor esett a hó akkor is..és amikor eső esett akkor is...:) valahogy nem érzem magam jól a csizmában...:) és fekete szövet kabátot hordok hozzá...csőszárú farmer nadrágot és van mikor nőiesebb inget,blúzt

16/L

2011. jan. 20. 18:00
 17/24 szilvo79 válasza:
31 vagyok.szinte mindig sportcipőt hordok,bár igaz mindenhova bringával járok.hülyén jönne ki a nőies csizma.szerintem nyugodtan felveheted randira is.
2011. jan. 20. 18:22
 18/24 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat:))
2011. jan. 20. 19:11
 19/24 anonim ***** válasza:

sportcipő és más semmi :D van 1 uggsom (csizma) de néha veszem csak fel inkább sportcipő:) télen magasszáru :D

16l

2011. jan. 20. 19:15
 20/24 anonim ***** válasza:

hát..én szeretem a sportcipőt...az kényelmesebb mint a csizma(szerintem) Van csizmám is de azt nem szeretem annyira mint a sportcipőmet..:D:D amiből bizony egy egész készlet van..:D:D

16/L

2011. jan. 20. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!