Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Hordtok ilyenkor...

Lányok! Hordtok ilyenkor sportcipőt?

Figyelt kérdés

A csizmám nem annyira kényelmes, meg nem tudok benne annyira stabilan menni ezért gondoltam hogy lecserélem sportcipőre. egyébként nőiesnek tartom magam és nem is szövetkabáthoz venném fel.

szerintetek gáz lenne már ilyenkor sportcipőt felvenni? a "divatcsizmák" sem melegebbek legalábbis én azt tapasztaltam.

csak annyiszor hallani pasiktól hogy a magassarkú jó, a sportcipő meg nem nőies.

de én a sportcipőt közelebb érzem magamhoz és szerintem abban is lehet valaki nőies, inkább mint hogy botladozzon egy magassarkúban.

Nektek mi a véleményetek?

Kort is, légyszi!

2011. jan. 20. 17:08
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
79%
Én csak sportcipőben érzem jól magam, és nem is hordok mást, csak ha a helyzet úgy kivánja, pl. szóbeli vizsga. Nem érdekel, hogy mások mit tartanak nőiesnek. 21/L
2011. jan. 20. 17:17
 2/24 anonim ***** válasza:
72%
Én általában akkor hordok sportcipőt ilyenkor, ha min. 8-10 fok van, nekem ez alatt fázik benne a lábam, jobban mintha vékonyabb csizma lenne rajtam (bár a csizmáim többsége bélelt). Amennyiben nem fázol benne hordd, szerintem nem fog emiatt senki megszólni.
2011. jan. 20. 17:18
 3/24 anonim ***** válasza:

nekem nincs is csizmám.. cipőn kívül semmit sem veszek fel soha:D 16/l

nyáron sincs rajtam papucs se akkor is cipőbe nyomom:D

2011. jan. 20. 17:20
 4/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

randira nem gáz?

még várnék válaszokat!:)

2011. jan. 20. 17:21
 5/24 anonim ***** válasza:
én szoktam, 4-5 fokba is felvettem, ha sportosabb szetthez volt kedvem. bár alapvetően magassarkú párti vagyok, azért jól jön némi pihenés a lábaknak!=D
2011. jan. 20. 17:22
 6/24 A kérdező kommentje:
egyébként 20 éves lány vagyok:)
2011. jan. 20. 17:23
 7/24 A kérdező kommentje:
köszi neked is a választ:))
2011. jan. 20. 17:23
 8/24 anonim ***** válasza:
Randinál attól függ, hogy milyen helyre mentek, szerintem. Plusz azért passzoljon a ruhához.
2011. jan. 20. 17:32
 9/24 A kérdező kommentje:

moziba megyünk vagy beülünk valahova:)

farmert és nőiesebb pulcsit vennék fel hozzá:)

2011. jan. 20. 17:34
 10/24 anonim ***** válasza:
Akkor mehet a sportcipő.:)
2011. jan. 20. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!