Eddig nem sikerült döntenem, de most már muszáj, segítettek?
Szóval ezek közül a ruhák közül kellene választanom, mindent figyelembe véve. Neked végül melyikre esne a választásod?
1.) [link]
2.) [link]
Mindkettő tetszik, bár egyik kicsit jobban (és ezt több helyre fel lehet venni), amit viszont elnyom az, hogy a másikat cipő és kiegészítőket tekintve jobban ki tudok használni. Na meg az áruk sem ugyanaz... :)
10.20-as vagyok. Az előző hozzászólásomban azt hiszem, összekevertem, h melyik az első, és melyik a második, de azt hiszem, h érthető volt.
Esküvőre mindenképpen a fekete- fehér az, ami az eseményhez illik. És ha sorban jönnek ezek a dolgok, akkor azt is ki fogod használni. Plusz ha belegondolsz, egy keresztelő templomban van, oda nem mehetsz be fedetlen vállal, és a szürke ruhához nekem olyan furcsa lenne akár egy kardigán, akár egy boleró. Míg a fekete- fehérhez pedig egy hozzáillő boleró nagyon is jó mutatna.
Egyértelműen a fekete. Aszürkén ide látom, hogy gagyi, és csúnyám is van megcsinálva, inkább olyan, mintha a kutya szájából szedték volna ki, meg a színe is... :( Lehangoló, fazonra ócska goth-os ráadásul. A feketéheez is megy amúgy az ezüst, leglaábbis ékszerek terén mindenképp, a szürkéhez viszont túl sok lenne. De az oldalon még vannak szépek:
Sztem ez szép, még szürkében is, de van több színben. :D
A fekete nagyon szép, én azt választanám.
Szerintem az említett cípő menne hozzá, bár ezt inkább látni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!