Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Eddig nem sikerült döntenem,...

Eddig nem sikerült döntenem, de most már muszáj, segítettek?

Figyelt kérdés

Szóval ezek közül a ruhák közül kellene választanom, mindent figyelembe véve. Neked végül melyikre esne a választásod?

1.) [link]

2.) [link]

Mindkettő tetszik, bár egyik kicsit jobban (és ezt több helyre fel lehet venni), amit viszont elnyom az, hogy a másikat cipő és kiegészítőket tekintve jobban ki tudok használni. Na meg az áruk sem ugyanaz... :)

2011. jan. 18. 10:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10.20-as vagyok. Az előző hozzászólásomban azt hiszem, összekevertem, h melyik az első, és melyik a második, de azt hiszem, h érthető volt.

Esküvőre mindenképpen a fekete- fehér az, ami az eseményhez illik. És ha sorban jönnek ezek a dolgok, akkor azt is ki fogod használni. Plusz ha belegondolsz, egy keresztelő templomban van, oda nem mehetsz be fedetlen vállal, és a szürke ruhához nekem olyan furcsa lenne akár egy kardigán, akár egy boleró. Míg a fekete- fehérhez pedig egy hozzáillő boleró nagyon is jó mutatna.

2011. jan. 18. 11:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Egyértelműen a fekete. Aszürkén ide látom, hogy gagyi, és csúnyám is van megcsinálva, inkább olyan, mintha a kutya szájából szedték volna ki, meg a színe is... :( Lehangoló, fazonra ócska goth-os ráadásul. A feketéheez is megy amúgy az ezüst, leglaábbis ékszerek terén mindenképp, a szürkéhez viszont túl sok lenne. De az oldalon még vannak szépek:

[link]

Sztem ez szép, még szürkében is, de van több színben. :D

2011. jan. 18. 11:33
 13/17 A kérdező kommentje:
Azzal, amit belinkeltél utolsó, az a bajom, hogy kb még vagy 20 üzletben láttam ugyanilyet és nekem az egész ruha "sok" egy kicsit. Fodrok, masnik, szabás... ezt valami flancos esküvőre esetleg, máshova nem nagyon..^^
2011. jan. 18. 11:38
 14/17 A kérdező kommentje:
Szerintetek a fekete-fehérhez egyszerű ezüst félcipő illik? Mert van egy és imádom, nagyon szép és kényelmes.
2011. jan. 18. 11:41
 15/17 A kérdező kommentje:
Meg minden elegáns ruhám fekete-fehér, de a fekete dominál, pl. fekete koktélruha arany szegéllyel, másik két fekete koktélruha... :)
2011. jan. 18. 11:42
 16/17 anonim ***** válasza:

A fekete nagyon szép, én azt választanám.

Szerintem az említett cípő menne hozzá, bár ezt inkább látni kéne.

2011. jan. 18. 12:27
 17/17 A kérdező kommentje:
Vagy 10 perce meg is rendeltem az utolsó 10-es méretet. :)
2011. jan. 18. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!