Pattanás okozta hegekkel mit lehet kezdeni? Loreal, Clean&Clear és társaik nem segítettek. Tippek?
Figyelt kérdés
Serdülőkoromban vagyok, 13 éves lány. Elég korán kezdtem már el serdülni (11.5 éves voltam, mikor megjött a menzeszem.) Azóta egyre több pattanás jött ki rajtam és miután leszáradtak megmaradt a helyük, magyarul hegek alakultak ki az arcomon... Egy évvel ezelőtt még gyönyörű volt az arcom, 1-2 pattanás volt, de heg egy darab se! Ó, mikor még ránézek a tavalyi képemre eszembejut, hogy milyen jó volt akkor... Nivea arcradírt használok esténként, reggelenként meg krémes Clean&Clear arclemosót. Mióta a Nivea-t használom valamicskét javult az arcom, de tényleg csak olyan kicsit, hogy alig lehet észrevenni. Nem tudnátok tippeket adni, hogy mit használjak? Olvastam már olyat, hogy a Bepathen kenőcsöt amit a babapopsira szoktak kenni, az jó a hegekre is. Kipróbáltam, csak hát allergiás reakcióim lettek tőle... (Kiütés.) Ezért abbahagytam. Nem tudom mit kéne kipróbálni, valami házi mpraktika, vagy valami direkt erre való kenőcs kéne. Egyébként voltam már bőrgyógyásznál, csak nem hagyta, hogy végigmondjam mit is szeretnék, ezért pattanásokra adott kenőcsöt... Szóval vele se mentem sokra. Nagyon megköszönném ha segítenétek! :)2010. júl. 31. 21:48
1/12 anonim válasza:
Menjél el másik bőrgyógyászhoz, ha nem vett komolyan az az első...no meg járj kozmetikushoz is - ők jókat tudnak ajánlani:)
2/12 A kérdező kommentje:
Igen szeretnék majd menni kozmetikushoz :) Sajnos másik bőrgyógyász nincs a környéken...
2010. júl. 31. 21:58
3/12 anonim válasza:
A kozmetikus velem csodát tett :D
Sehol nincsenek már a hegek.. valami áramos izével csinálta. Egyáltalán nem fájt(:
4/12 anonim válasza:
22:19 - Viozasnak hivjak.
Am kozmetikus csodakra kepes, ha jol tudom van vmi ultrahangos kezeles hegekre =)
5/12 anonim válasza:
Kozmetikus vagyok a vió fertőtlenít,de még szóba jöhet az ultrahang és a biotron is különböző termékekkel kombinálva.Akár a bőrcsiszolás is.Lehet segíteni a problémán.
6/12 anonim válasza:
Kozmetikus sokat segít,de utána megfelelően kezelned is kell.Én a gyógyszertári kozmetikumokat ajánlanám, semmi esetre se vegyél olyan dolgokat,amit a dm, rossmann és társaiban lehet kapni. Én garniert, niveat és neutrogenát is használtam,de teljesen tönkretette a bőrömet. Most a Babé terméket használom, ami helyreállítja a normál egyensúlyát.
7/12 anonim válasza:
én először leszoktam radírozni és utána neogranormont kenek rá
8/12 A kérdező kommentje:
neogranormont én is próbáltam, nem nagyon használt :S
2010. aug. 3. 19:51
9/12 anonim válasza:
Bőrcsiszolás segít rajta. Ezen kívül van még rengeteg olyan kezelés amivel ellehet tüntetni a hegeket.Ebből is több féle van pl:mikrodermabráziót,mélyhámlasztást,bőrcsiszolás ez sokkal olcsóbb 3500 ft . De ez attól is függ, h milyen hegek, pattanások vannak az arcodon, na meg persze attól is, h a kozmetikus milyet vállal mert sajnos manapság ritka az aki mindegyiket csinálja.De ha ezeket beírod a googlebe akkor ott utána tudsz olvasni.
Vagy pedig ez: [link]
10/12 anonim válasza:
BŐRGYÓGYÁSZ!Én olyan szerencsétlen voltam hogy elmentem kozmetikushoz,és utánna a sok nyomkodástól maradt rajtam(áll,homlok,orr)a pattanások helyei,és még most is látszanak(rá 1 évre).Én a bőrgyógyászatot ajánlom,ha el tudtok menni maszekba az még jobb.Nekem nagyon kedves a doktornőm,és már fél év óta szedem a gyógyszert amit írt,és kenegetem magam egy csomó mindennel,és nagyon bevált.Már éppen hogy csak ott vannak a hegek,és a piros foltok,ráadásul egyenes és tiszta lett az arcom.Már csak akkor jönnek pattik mikor megvan:)Szóval szerintem másik jobb bőrgyógyászt keress fel.Ha esetleg Nógrád megyei lennél,akkor tudnák 1-2 dokit mondani akinél tuti sikert érnél el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!