Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanás okozta hegekkel mit...

Pattanás okozta hegekkel mit lehet kezdeni? Loreal, Clean&Clear és társaik nem segítettek. Tippek?

Figyelt kérdés
Serdülőkoromban vagyok, 13 éves lány. Elég korán kezdtem már el serdülni (11.5 éves voltam, mikor megjött a menzeszem.) Azóta egyre több pattanás jött ki rajtam és miután leszáradtak megmaradt a helyük, magyarul hegek alakultak ki az arcomon... Egy évvel ezelőtt még gyönyörű volt az arcom, 1-2 pattanás volt, de heg egy darab se! Ó, mikor még ránézek a tavalyi képemre eszembejut, hogy milyen jó volt akkor... Nivea arcradírt használok esténként, reggelenként meg krémes Clean&Clear arclemosót. Mióta a Nivea-t használom valamicskét javult az arcom, de tényleg csak olyan kicsit, hogy alig lehet észrevenni. Nem tudnátok tippeket adni, hogy mit használjak? Olvastam már olyat, hogy a Bepathen kenőcsöt amit a babapopsira szoktak kenni, az jó a hegekre is. Kipróbáltam, csak hát allergiás reakcióim lettek tőle... (Kiütés.) Ezért abbahagytam. Nem tudom mit kéne kipróbálni, valami házi mpraktika, vagy valami direkt erre való kenőcs kéne. Egyébként voltam már bőrgyógyásznál, csak nem hagyta, hogy végigmondjam mit is szeretnék, ezért pattanásokra adott kenőcsöt... Szóval vele se mentem sokra. Nagyon megköszönném ha segítenétek! :)
2010. júl. 31. 21:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hát a bőrgyógyászt is próbáltam már, de elég bunkó volt a doktornő... :) És nem si adott semmit, cska lepasszolt hogy nem tud segíteni. Másik nem nagyon van erre, egyébként nem Nógrád megyei vagyok :S
2010. aug. 3. 21:42
 12/12 anonim válasza:
neogranormon. nekem 2 hét alatt eltűntette
2011. máj. 7. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!