Eleg zsiros a borom, mar probaltam sokmindent (szappant, kremeket. ) de nem nagyon segitettek. Van e valami ami az arcomat kicsit szarazabba teszi, mert ez szamomra kellemetlen es nagyon idegesito?!
nem tudom bőrgyógyásznál jártál-e már, sokszor nemcsak kívülről, hanem szájon át szedhető gyógyszerrel kombinálva is próbálnak javítani a bőr állapotán.
ha a bőrgyógyász is megvolt és nem tudott segíteni, akkor szerintem itt sem nagyon tudnak majd a laikusok..
az étrend is sokat számít, nemcsak zöldség-gyümölcs bevitelre gondolok, hanem vannak speciálisan aknés bőrűek számára kialakított diéták.
Énis elég sokáig szenvedtem a bőrömmel. Zsíros volt meg pattanásos. Hatezerféle krémet vettem rá, meg külnféle dolgokat, de semmi se használt igazán. Ezután elegem lett, elmentem bőrgyógyászhoz, irt fel nekem antibiotikumot, amit szednem kellet, és mellé egy krémet. Na, ezek már használtak. Most teljesen szép a bőrőm.
Szerintem hagyd ezeket a tv-be hirdetős szuperkrémeket, és menj el dokihoz:)
Barátnőm szed a bőrére gyógyszert. A probléma annyi, hogy a mellékhatások nagyon durván kijöttek rajta: nem eszik rendesen, nagyon szokott fájni a gyomra, és van amikor lelkileg sincs toppon...
Nekem is akartak felírni gyógyszert, csak én nem akarok szenvedni a mellékhatásoktól... ráadásul én a legtöbbre allergiás is vagyok, szóval nem olyan egyszerű :)
De majd csak feltalálnak nekem/neked valami egészségre ártalmatlan gyógyszert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!