Miért izzadok ennyire? Olyan kellemetlen :S
Szia!
Nekem is ez volt a problémám, de rájöttem miért: lelki eredetű oka van. Egy-kétszer leizzadsz, mint minden átlagos ember, de lehet, hogy jobban a lelkedre veszed, mint mások, és éppen ezért elkezdesz aggódni attól, hogy "jaj, holnap is leizzadok" ... és lám, megtörténik.
Azért izzadsz le a suliban és odafelé menet, mert rettegsz attól, hogy ez megtörténik és mások is észreveszik. Otthon azért nem, mert tudod, hogy ha meg is esik, senki nem látja - otthon már nem félsz ettől. Várod, hogy leizzadsz - ezért meg is történik.
Hogy mi a megoldás rá? Hú, ez már nehezebb kérdés, mert a lényeg, hogy ne aggódj az izzadás miatt, de hogy ne aggódj? Most még hideg van, vegyél fel két felsőt és nyugodj meg: senki nem fogja látni, ha leizzadsz.
Egyszerűen tudatosítsd magadban, hogy az izzadásod fő oka épp az, hogy tartasz tőle, és ha nem félnél, nem is történne meg.
Sok időbe telt, de nekem bejött. Most már egyáltalán nem izzadok le, mire beérek a suliba, sőt ott sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!