Eddig nem sikerült döntenem, de most már muszáj, segítettek?
Szóval ezek közül a ruhák közül kellene választanom, mindent figyelembe véve. Neked végül melyikre esne a választásod?
1.) [link]
2.) [link]
Mindkettő tetszik, bár egyik kicsit jobban (és ezt több helyre fel lehet venni), amit viszont elnyom az, hogy a másikat cipő és kiegészítőket tekintve jobban ki tudok használni. Na meg az áruk sem ugyanaz... :)
nekem az első jön be mindenféle tekintetben...
22L
Fúú, én azt venném figyelembe, hogy milyen alkalomra kell elsősorban. A fekete- fehér az csodaszép, én beleszerettem. Szóval ha most kifejezetten koktélruhára van szükséged, és ez lenne az első, mindenképpen ezt választanám, mert más hasonló eseményre is fel tudod majd húzni.
A második is szép, bár nem annyira alkalmi, mint a másik. Szóval ha már van másik koktélruhád, csak valami újat szeretnél, akkor ez lenne a jobb, mert ezt valóban több helyen lehet használni, akár még bulizni is jó.
1.
De pl. esküvőre a 2. nem jó. Persze tudom elavult dolog, de esküvőre ne már fekete ruhában. Oda is jobb a szürke.
25, L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!