Nagyon Ciki. Mit csináljunk vele?
Annyi, hogy most lettünk elsősök a gimiben, és az egyik osztálytársunk nagyn cikisen, kislányosan öltözködik és viselkedik.
Pl. Arcot rajzol a ceruzáira és családosat játszik velük.
Meg nagy kötött pulcsikban jár meg ultraciki lábszárvédőben és tüdőig el van kötve a nadrágja.
??
Azért már megbocsáss, az rá tartozik, hogy mit csinál. Az meg nem mindegy, hogy milyen nadrágot hord ? Legalább nem lesz vesemedence-gyulladása a csípőgatyától...
Első. Jó, tudom, hogy semmi közünk hozzá, de nagyon nem illik oda. semmi bajunk nem lenne vele, ha nem lógna állandóan rajtunk és nem mutogatná az új szerzeményeit...
Amúgy meg csak őt féltjük. Egy nagyvárosi gimiben félek hogy cikizni fogják.
Ti vagytok cikik. A kötött pulcsi, és a lábszárvédő sem gáz. Az meg, hogy hogyan öltözködik, rohadtul nem tartozik rátok. "nem a ruha teszi az embert" ugyebár!
Az meg, hogy játszik a ceruzáival... mért zavar? Lehet, hogy egy picit furcsa, de lehet, hogy csak nincsenek barátai. Én inkább sajnálom szegényt, nem lenézném...
De nem a divatos kötött pulcsi fajtából.
Ha meg megmondjuk neki, hogy kicsit előnytelen a fekete lábszárvédő, akkor meg rákezd h ne szóóljunk bele. Hát részben igaza is van, csak nekem van már kicsit elegem abból, hogy nyíltan röhög, ha felfgom a hajam, pedig mindenki szerint jól áll.
te jóóó ég
hagyjátok békén szegényt... biztosan lesznek barátai, és a barátokat nem az érdekli hogy a másik divatos kötött pulcsit hord vagy nem... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!