Lányok, élvezitek ha a férfiak tárgyiasítanak titeket?
Figyelt kérdés
A legtöbb nő olyan ruhákban jár amiben kilátszik a hasuk, a hátuk, a mellük fele, az egész combjuk, és még sorolhatnám. Ha zavar akkor miért jártok ilyen ruhákban?tegnap 18:56
21/26 anonim 

válasza:

12 éve boldog párkapcsolatban élek.
De gondolom te még nővel se voltál, sose.
22/26 anonim 

válasza:

22. Nem valóban nem voltam nőként másik nővel, mivel heteró vagyok. Nagyon pontosan eltaláltad. Sajnálom azt aki egy olyan emberrel van együtt aki egy tárgyként gondol rá
23/26 A kérdező kommentje:
Szeretnék minden nőnek boldog nőnapot kívánni. 🌷🌷🌷
tegnap 21:28
24/26 A kérdező kommentje:
#9 "Én baromira nem akarok pucér férfi felsőtesteket látni a városban, akkor se, ha sörhasa van az illetőnek, meg akkor se, ha kidolgozott, izmos felsőteste."
Akkor miért baj az ha a egyes férfiakat is zavarja ha a nőknek ki van a hasa, fél melle, dekoltázsa? Vagy ha a férfiakat ez nem kellene hogy zavarja akkor téged miért zavar a pucér férfi felsőtest? Nem értem a logikát.
tegnap 22:05
25/26 hosszúhajú 

válasza:

Aki igy megy ne is csodálkozzon. És meg is lehet érteni a pasikat ilyenkor végül is a nő azt közli magáról hogy nem ér ő annyit hogy a srácoknak be kell magunkat dobni ha valamit akarnak. Igy a srác azt érzi ez a csaj olcsón meglesz, a fél ruha már úgy sincs rajta. Szóval a lány provokál, suliban kéne tanítani hogy öltözz hogy tiszteljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!