Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, élvezitek ha a férfiak...

Lányok, élvezitek ha a férfiak tárgyiasítanak titeket?

Figyelt kérdés
A legtöbb nő olyan ruhákban jár amiben kilátszik a hasuk, a hátuk, a mellük fele, az egész combjuk, és még sorolhatnám. Ha zavar akkor miért jártok ilyen ruhákban?

tegnap 18:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
80%
Persze a nők lassan ott tartanak hogy a bokájuk ne látszon, de a legtöbb férfin nyáron nincs póló, vagy rövidnadrágban van. Azt meg el szeretném mondani hogy a nőket MINDIG is tárgyként "tulajdonként" kezelték csak azért mert nem f@sz van a lábuk között. Nőként tudod mihez voltam eddig hasonlítva? Autó, lakat, telefon, kutya, kátyú az úton, gyémánt, korsó, ingatlan, és könyv. Ezek azok a tárgyak amik általában a "nők". Észre vetted hogy a legkevésbé hasonlítják őket az emberekhez? Teljesen mindegy hogy a mostani korról beszélünk vagy a történelem bármely korszakáról, a nők sosem voltak emberként kezelve sok esetben. Ja amúgy kifelejtettem a kulcslyuk példát. Miszerint az a kulcs amely sok kulcslyukat nyit az egy jó kulcs, de az a kulcslyuk amit minden kulcs nyit az egy szar zár. És ez szépen hangzik, de én nem egy lyuk vagyok. A férfiak elvárják hogy a nők lehetőleg fekete lepelbe legyenek csavargatva, míg ők sem takarják el magukat. Vagy akkor beszéljük meg hogy legyen egyenlőség. A férfiak is járjanak hatalmas buggyos köntösben és a nők is. A környékünkön van egy férfi aki minden nyáron reggel félmeztelenül fut. Érdekes módon őt senki nem kezeli szextárgyként, és senki nem üvölt utána hogy ő egy ringyó. De ha egy nő SPORTRUHÁBAN fut ami direkt arra van hogy SPORTOLÁSHOZ kényelmes legyen az egy utolsó r1banc. Oké vannak durva ruhák, van olyan ami tényleg nem utcára való. DE EZ NEM AZ ÁTLAG. A nők teljesen szimpla ruhákért is szexualizálva vannak. Ha meg neked akkora baj hogy valakinek kilátszik a hasa, szerintem ott nem azzal a nővel van gond, ugyanis a hasa az sokszor a férfiaknak is kilátszik. De amúgy meg érdekes módon a férfiaknak azok a nők kellenek akiknek mindenük ki van. Nézz meg néhány konzervatív videót ami arról szól hogy a nőknek SEHOL ne lehessen ki a hónalja mert a hónalj hajlat túlságosan hasonlít egy női nemi szervre.
tegnap 20:27
 12/26 anonim ***** válasza:
87%
Az, hogy mit vesznek fel, hogy jön a tárgyiasításhoz? Ezt nem gondoltad túl.
tegnap 20:32
 13/26 A kérdező kommentje:
Csak azok a nők vannak tárgyiasitva akiknek 0 személyiségük van. Mellesleg a nők tárgyiasítják saját magukat szándékosan, hogy a férfiak kívánják őket, mert a legtöbb nőnek nagyon fontos hogy mindenki kívánja őket szexuális értekemben.
tegnap 20:36
 14/26 anonim ***** válasza:
24%
Nem öltözöm krvának, így nem is szoktak tárgyiasítani.
tegnap 20:39
 15/26 anonim ***** válasza:
88%
13. Mert a férfiaknak ez kell. Az utcalányokat is mindig szidják, közben meg azért csak van rá kereslet, nem is kevés. És csak azt bizonygatod hogy nem találkoztál még születéseden kívűl nővel, heteró nőként abszolút nem tud már érdekelni hogy a legtöbb férfi mit érez irántam. Mivel akármit csinálok mindenhogy tárgyiasítva vagyok, pedig én aztán soha semmimet nem teszem ki. És szerinted az valami féle indok a tárgyiasításra hogy mert valakinek nincs személyisége és azt szeretné hogy a másik nem vonzónak találja. Ebben az értelemben a férfiak háromnegyede is tárgy. Gyorsan ki is találok valamit, ha a nő autó, akkor a férfi meg motor XD.
tegnap 20:41
 16/26 anonim ***** válasza:
85%

"Csak azok a nők vannak tárgyiasitva akiknek 0 személyiségük van."

- Ostoba, megalapozatlan kiejelentés.

"Mellesleg a nők tárgyiasítják saját magukat szándékosan, hogy a férfiak kívánják őket"

"mert a legtöbb nőnek nagyon fontos hogy mindenki kívánja őket szexuális értekemben"

Eddig 3:0, én a helyedben feladnám.

A nők azért szeretnek csinosan öltözni, mert szeretnek csinosan kinézni. Ennyi.

Egy férfi sem azért gyúrja ki magát, mert arra vágyik ,hogy tárgyiasítsák.

tegnap 20:46
 17/26 anonim ***** válasza:
90%
Mert aztán az nagyon kiderül az utcán, hogy mennyi személyiségem van, pusztán annyiból, hogy rövidnadrágban meg topban vagyok.😃
tegnap 20:57
 18/26 anonim ***** válasza:
84%

Visszakérdezek: hogy gondolja egyáltalán bármelyik hímnemű, hogy tárgyiasíthatja a női nemet? Milyen jogon meri ezt megtenni? Ki ő? Mitől tartja magát különbnek?

Ha nő nem lenne, ő se létezne!

Egy élőlényt nem tárgyiasítunk semmilyen téren sem!

Kérdező, az értelmi és érzelmi szintedhez pedig gratulálok, hogy egy ilyen szennykérdést pont Nőnapkor írtál ki. Mintha direkt provokálni akarnád a nőket. Szánalmas vagy.

tegnap 21:06
 19/26 anonim ***** válasza:
92%
19. És szerinted miben változtat azon bármit is hogy a 18asnak mikor volt utoljára kapcsolata. Szerinted azok a nők szeretik ha tárgyként vannak kezelve, és egy nullaként csak azért mert van párjuk. Vissza kérdezek (feltételezem hogy férfi vagy) Édesanyádon kívül ért már hozzád nő?
tegnap 21:20
 20/26 anonim válasza:
31%

Sok mindentől függ, hogy egy nő szereti-e ha tárgyiasítják:

- milyen mintákat hozott otthonról

- mennyit foglalkozott önismerettel

- ahhoz, aki tárgyiasítja, vonzódik-e

- a ciklusa mely részében van éppen stb

A lenge ruházat igen keveset árul el, hogy mi céllal vette fel, de az tény hogy a plusz figyelmet élvezi amit amiatt kap.

tegnap 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!