Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, élvezitek ha a férfiak...

Lányok, élvezitek ha a férfiak tárgyiasítanak titeket?

Figyelt kérdés
A legtöbb nő olyan ruhákban jár amiben kilátszik a hasuk, a hátuk, a mellük fele, az egész combjuk, és még sorolhatnám. Ha zavar akkor miért jártok ilyen ruhákban?

tegnap 18:56
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
77%

Én nem járok ilyen ruhákban. Ne általánosíts. Azok között is, aki így járkál, nem a férfiaknak akar tetszeni, hanem magának.

A nők tárgyiasítása, nem a nők öltözködésén múlik.

tegnap 19:12
 2/26 anonim ***** válasza:
72%

Mert ezek tetszenek nekünk? A retard férfiak meg kontrollálják magukat. Én mondjuk max nyáron veszek fel rövidnadrágot meg ujjatlan topot, nem szokott kilátszani a seggem meg a fél csöcsöm, csak a combom meg nyilván a mellkas, karok, stb, bocs, ha 40 fokban nem pulóverben járok. (Tudom, hogy sokan esküsznek a hosszabb, lenge anyagokra, de nekem nem jöttek be, a nap ellen lehet jók, de aszalódni fél órát bennük a hármas metrón krvára nem, ott meg többet vagyok, mint napon, kb max 10 perc amit kinti sétával töltök egy munkanap, a többi idő beltéren van, ahol sokkal jobb, ha szabadon van a bőr.)

Aki nem tudja megállni, hogy ne szóljon be valamit erre, az szedjen valami tompitót vagy kasztráltassa magát.

tegnap 19:13
 3/26 A kérdező kommentje:
Ha a férfiaknak nem gond olyan ruhában járniuk nyáron amiben csak a karjuk látszik ki, és a combjuk nagy része el van takarva, akkor a nőknek ugyanez miért nehéz? Ezt komolyan nem értem.
tegnap 19:19
 4/26 anonim ***** válasza:
85%
Egy strandon vagy uszodában mihez kezdesz magaddal?
tegnap 19:20
 5/26 anonim ***** válasza:
84%
3# Nekik is gond, feszt rinyálnak a férfi kollégáim nyáron, hogy megdöglenek a melegtől :D Nekem meg nincs annyi bajom, csak ha tűző napon kell lenni, de bent egész jól elvagyok. (Van ugyan klímánk, csak szar, annyit hűtött tavaly, hogy talán nem volt bent 38 fok, csak 30-32.) Csak ha ők vennének fel többet mutató ruhákat, őket meg mindenki bzinak gondolná és amiatt szólnának be nekik.
tegnap 19:23
 6/26 anonim válasza:
95%

Kérdező a legtöbb férfi a pólóját se tudja magán tartani nyáron, miről beszélsz?!

Az rendben van, hogy egy nadrágban futkozik, de a nő ne vegyen fel rövidnadrágot meg olyan ruhát, amiben nem rohad meg?!

tegnap 19:24
 7/26 anonim válasza:
96%

Hm.

Szerinted az hogy látsz egy hasat vagy egy hátat azt jelenti, hogy a nő egy személyiség, emberség nélküli tárgy, aki csak azért létezik hogy a férfiak bsszák? Szerinted ha egy nő egy bizonyos szabású pólót visel, az felhatalmazást ad neked, hogy alapvető tisztelet nélkül bánhass ezzel nővel?

Ha igen, akkor miért gondolod ezt? Mi az összefüggés egy nő hátának látványa, és az emberi mivolta között?

Képtelen vagy objektívan gondolkodni, ha a nőkön látsz akár egy centi szabad bőrfelületet?

Nyáron ezerszer elterjedtebb félmeztelen férfiakat látni, akik aztán még csöcsöt is mutogatnak, szóval velük mi a helyzet? Szerinted ők is számodra próbálják jelezni a veled való bszásra valo hajlandóságukat? Ők is szextárgyak a szemedben?

Vagy mi van az olyan országokban, ahol törvény tiltja azt hogy a nők dekoltázst mutassanak? Az ilyen országokban szerinted kevésbé tárgyiasítják a nőket? Ezek alapján az országok alapján a férfiak tényleg több tiszteletet mutatnak a tetőtől talpig beboritott nőknek, és teljes jogú emberekként bánnak velük?

Ha a válasz nem, akkor TÉNYLEG a nőkben van a hiba?

Ezer milliárd kérdés sem lenne elég, hogy még tudjam érteni az elmédet...

tegnap 19:26
 8/26 A kérdező kommentje:
A strand teljesen más. Én alapból nem tárgyiasítom a nőket.
tegnap 19:26
 9/26 anonim ***** válasza:
93%
6# Na, az meg a másik, hogy Budapesten is a 70%-uk a Petőfi sétányon képzeli magát egész nyáron és azt gondolják, tök normális utcai viselet a rövidgatya, strandpapucs póló nélkül. Én baromira nem akarok pucér férfi felsőtesteket látni a városban, akkor se, ha sörhasa van az illetőnek, meg akkor se, ha kidolgozott, izmos felsőteste. De egy laza atlétával semmi gondom nem lenne egyik esetben sem, meg részemről azzal sem, ha csak combközépig ér a rövidgatya, nem térdig.
tegnap 19:30
 10/26 anonim ***** válasza:
15%

A gyerekmnek is fura. Néha kapok ilyen kérdéseket is, hogy miert van a lányoknak kint a bugyija vagy a feneke?(Vagy pl mikor epitőmunkást vagy kövér embert lát, hogy kint a feneke hasa, azt se érti.)

Meg miert járnak a nők harisnyában nincs nadrágjuk stb

tegnap 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!