Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiú akik télen vesznek fel...

Fiú akik télen vesznek fel harisnyanadrágot, milyen harisnyát szeretek?

Figyelt kérdés

Van olyan harisnya aminek nincsen lábfej része de én azt nem szeretem annyira mert azt gyűrögeni kell a zokniba.

De erre mondták hogy fiúknak ez való.

Viszont én csak a lábfejes harisnyát szeretem.

Ki hogy van ezzel?.

jan. 14. 09:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolso igazad van .én épp most megyek edzeni egy fekete 50 denes harisnya van rajtam.rávettem egy rövidnadragot .. mindig igy edzek..40 ff
jan. 23. 16:43
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
20-as Teljesen teljesen igazad van. Egyszerűen én nem foglalkozom a hülyékkel. Tegnap is pl kétszer mentem ki az utcára úgy hogy, harisnyanadrág rövidnadrág volt rajtam. Egyszer futár jött egyszer meg a kenyeres autó. Simán ki sétáltam így. Nem kell semmit sem szégyelnem, pláne nem azt hogy harisnya van rajtam😁😁😁
jan. 24. 09:30
 23/25 anonim ***** válasza:
Minek? Az utóbbi 10 évben, ha -5 fokig lemegy, már hidegnek számít. -10 alatt vennék aláöltözetet, de +1-(-2) fokban nincs rá szükség)
jan. 24. 10:27
 24/25 anonim ***** válasza:
86%
Harisnyát nem. Férfi leggingset (hivatalosan futónadrág) volt már hogy vettem a farmer alá. Nem azért, mert olyan zimankó lenne. Hanem mert a munkahelyen nem volt fűtés spórolás miatt. Irodában ücsörögni napi 8 órát 12-14 fokban pedig nem a legkellemesebb. Nem vagyok alapból fázós, de a nap végére teljesen át szoktam fagyni. Így próbáltam több réteget magamra venni. Kívülről nem látszik, hogy rajtam van.
jan. 24. 16:34
 25/25 anonim ***** válasza:
78%
Hasonló okból (munkahelyi fűtés fogyatékossága) veszek fel harisnyát öltönynyadrág alá. 50-100 den közötti, lábfejes; eddig ez bejött. Azért is jobban szeretem, mint a futónadrágot, mert ez magasabb derekú, jobban fel lehet húzni, védi a derekam.
febr. 9. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!