Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiú akik télen vesznek fel...

Fiú akik télen vesznek fel harisnyanadrágot, milyen harisnyát szeretek?

Figyelt kérdés

Van olyan harisnya aminek nincsen lábfej része de én azt nem szeretem annyira mert azt gyűrögeni kell a zokniba.

De erre mondták hogy fiúknak ez való.

Viszont én csak a lábfejes harisnyát szeretem.

Ki hogy van ezzel?.

jan. 14. 09:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%
Kedves utolso.. miert lennél lepontozva . Én is hordom ferfiként.tavasszal térdnadrággal .télen farmer alatr. Most pl konditerembe is fekete vastag harisnyanadragod hordok rövidnadrággal. Nagyon kényelmes es kondortos számomra
jan. 18. 07:35
 12/25 anonim ***** válasza:
74%

Szia utolsó 10-es vagyok. Azért gondoltam azt hogy, majd le leszek pontozva, mert férfiként harisnyanadrágot hordok, mert ez ma már annyira nem divat. És ezért gondoltam erre.

Így lehet kicsit ó divatu vagyok és hogy nem követem a divatot e téren de sajna ez van... Én abban a világban nőttem fel amikor még a fiúk harisnyát hordtak.

jan. 19. 04:36
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Imkább jön divatba igaz még csak külföldön..én is akkor nöttem fel.. manapság a sporhoz a fiuk szük fekete hosszuszaru leginset fesznek felrövidnadrag alá. Az majdnem olyan mint a harisnnyanadrág..de láttam mar fesztivalon 50 es jolöltözött uriembert térdnadrahba es fekete harisnyanadrágba..hord nyugodtan.
jan. 19. 08:15
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el gond nélkül hordom!!!

És nem szoktam foglalkozni a buta megjegyzéseshez sem.

jan. 19. 10:05
 15/25 anonim ***** válasza:
84%
Ennek örülök.ezzel én is igy vagyok!!
jan. 19. 10:48
 16/25 anonim ***** válasza:
Helyes!
jan. 19. 11:34
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is hordok már jópár éve.

50-60 DEN-est minimum

jan. 22. 19:18
 18/25 Oddboy2 válasza:
100%
Én szeretek harisnyát néha felvenni. Szóval ezzel nincs gond. Legalábbis szerintem
jan. 23. 12:28
 19/25 anonim ***** válasza:
Nálam ez a kérdés tárgytalan. Zoknikat is egy hét alatt lukasztom ki, a lábfejes harisnya meg úgy néz ki egy hónap után, hogy úgyis le kell ollóval a szétfoszlott alsó részt vágni... Úgyhogy a lábfejes is fejetlen lesz.
jan. 23. 12:52
 20/25 Spata ***** válasza:

Ez a rettegés, hihetetlen. Nehogy valaki meglássa, hogy hari van rajtad.

Mert akkor mi lesz? Idegennek öltözöl vagy magadnak?

Láttam én már nőt zakó nyakkendő kombóba, és képzeljétek nem bujkált..

jan. 23. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!