Kedves utolso.. miert lennél lepontozva . Én is hordom ferfiként.tavasszal térdnadrággal .télen farmer alatr. Most pl konditerembe is fekete vastag harisnyanadragod hordok rövidnadrággal. Nagyon kényelmes es kondortos számomra
jan. 18. 07:35
12/25 anonim válasza:
Szia utolsó 10-es vagyok. Azért gondoltam azt hogy, majd le leszek pontozva, mert férfiként harisnyanadrágot hordok, mert ez ma már annyira nem divat. És ezért gondoltam erre.
Így lehet kicsit ó divatu vagyok és hogy nem követem a divatot e téren de sajna ez van... Én abban a világban nőttem fel amikor még a fiúk harisnyát hordtak.
jan. 19. 04:36
13/25 anonim válasza:
Imkább jön divatba igaz még csak külföldön..én is akkor nöttem fel.. manapság a sporhoz a fiuk szük fekete hosszuszaru leginset fesznek felrövidnadrag alá. Az majdnem olyan mint a harisnnyanadrág..de láttam mar fesztivalon 50 es jolöltözött uriembert térdnadrahba es fekete harisnyanadrágba..hord nyugodtan.
jan. 19. 08:15
14/25 anonim válasza:
Hidd el gond nélkül hordom!!!
És nem szoktam foglalkozni a buta megjegyzéseshez sem.
jan. 19. 10:05
15/25 anonim válasza:
Ennek örülök.ezzel én is igy vagyok!!
jan. 19. 10:48
16/25 anonim válasza:
Helyes!
jan. 19. 11:34
17/25 anonim válasza:
Én is hordok már jópár éve.
50-60 DEN-est minimum
jan. 22. 19:18
18/25 Oddboy2 válasza:
Én szeretek harisnyát néha felvenni. Szóval ezzel nincs gond. Legalábbis szerintem
jan. 23. 12:28
19/25 anonim válasza:
Nálam ez a kérdés tárgytalan. Zoknikat is egy hét alatt lukasztom ki, a lábfejes harisnya meg úgy néz ki egy hónap után, hogy úgyis le kell ollóval a szétfoszlott alsó részt vágni... Úgyhogy a lábfejes is fejetlen lesz.
jan. 23. 12:52
20/25 Spata válasza:
Ez a rettegés, hihetetlen. Nehogy valaki meglássa, hogy hari van rajtad.
Mert akkor mi lesz? Idegennek öltözöl vagy magadnak?
Láttam én már nőt zakó nyakkendő kombóba, és képzeljétek nem bujkált..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!