Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van olyan szokásotok öltözködé...

Van olyan szokásotok öltözködés terén, amivel képesek vagytok őrületbe kergetni valamelyik családtagotokat, de ti akkor is ragaszkodtok hozzá?

Figyelt kérdés
Mondjuk teszem azt, egy ruha darab vagy hasonló folyamatos viselése. Nekem például ilyen a harisnya! Nyáron is, akármilyen meleg van, harisnyát mindig veszek fel! Térdnadrág, short, ruha illetve szoknya esetében harisnyanadrágot, hosszú nadrág esetén térd harisnyát húzok fel. A férjemmel már veszekedés is volt emiatt. Legutóbb nyáron amikor Szlovéniából jöttünk haza és nem volt harisnyanadrág amit felhúzzak. Egész úton nem szóltam egy szót sem idegességemben.

nov. 4. 06:18
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
71%

Nekem ez esküszöm bejönne. A harisnya szexi.

Strandon is harisnyában vagy?

nov. 4. 06:33
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
Nagyapámat unokáin a szakadt farmer, nem bírja felfogni direkt olyan és pénzt ad vegyenek normálisat.
nov. 4. 06:33
 3/37 A kérdező kommentje:
Nem, a strandon ha úszok akkor egyrészes fürdőruha, ha napotok bikini van rajtam.
nov. 4. 06:43
 4/37 A kérdező kommentje:
Elírtam egy szót! Ha napozok.
nov. 4. 07:02
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi gondja van a harisnyával. Én is imádom viselni de már csak ilyenek mikor hideg van:)
nov. 4. 07:06
 6/37 anonim ***** válasza:
100%
Mamám állandóan kiakad hogy feketében vagyok
nov. 4. 07:47
 7/37 anonim ***** válasza:
Én a nagyon kiöltözős alkalmak kivételével nem hordok soha inget.
nov. 4. 11:09
 8/37 Metionin ***** válasza:
100%
Már nincs a közelemben az adott családtag, de amúgy anyám mindig megkövetelte, hogy az ő hőérzete és kényelmi faktorai szerint öltözzek és sík ideg volt, ha nem úgy tettem. Pl. ő nagyon fázós, én egyáltalán nem. Szeptemberben már fel kellett venni a harisnyát a nadrág alá, atlétát a póló alá, hosszú nadrágban és felsőben kellett iskolába menni. Állandóan majd meggyulladtam, suliba érve azonnal vettem le ezeket, hazafelé menet meg újra felvettem, hogy ne vegye észre, hogy levettem. A mai napig ha találkozunk, képes kiakadni, hogy "alig van rajtam ruha", mert 20 fokban nincs rajtam harisnya meg pulóver. Később azért kapott több idegrohamot, mert nem hordok melltartót (nincs mire) de addigra már elköltöztem, így évente 2x jött rá a hoppáré. De már vagy 2 éve azt is abbahagyta.
nov. 4. 12:03
 9/37 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a szüleim sosem fogják elfogadni, hogy állandóan feketében járok, rendszeresen más színű ruhadarabokat kapok tőlük ajándékba, amiket ráadásul van képük azzal a szöveggel átadni, hogy "tudjuk, hogy nem tetszik". Akkor minek költenek rá?!?!?! Aztán még látványosan meg is sértődnek azon, hogy nem hordom az adott darabot.

Apám azt is elvárná tőlem, hogy +30 fok alatt minden körülmények közt sarkkutatónak öltözzem csak azért, mert neki gyakorlatilag nincs vérkeringése, és meg sem próbálja megérteni és elfogadni, hogy az én hőérzetem teljesen más. (Két réteget csak fagypont környékén viselek el magamon, és akkor sem azért veszek fel blézert vagy mellényt, mert fázom, hanem azért, mert máskor nem tudom őket hordani, akármennyire tetszenek is.) Érdekes módon ő még sosem hallott tőlem olyat, hogy "vedd már le az atlétát, a derékmelegítőt, a pólót, a pulóvert, a kardigánt és a kabátot, mert szerintem meleg van".

nov. 4. 15:33
 10/37 anonim ***** válasza:
100%
Anyukam akadki mikor elöször vetettem vele harisnyát.mar megbekélt hogy hordom ..tavasszal összel terdnedrággal.. 17 fiu
nov. 5. 06:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!