Van olyan szokásotok öltözködés terén, amivel képesek vagytok őrületbe kergetni valamelyik családtagotokat, de ti akkor is ragaszkodtok hozzá?
Nekem ez esküszöm bejönne. A harisnya szexi.
Strandon is harisnyában vagy?
Igen, a szüleim sosem fogják elfogadni, hogy állandóan feketében járok, rendszeresen más színű ruhadarabokat kapok tőlük ajándékba, amiket ráadásul van képük azzal a szöveggel átadni, hogy "tudjuk, hogy nem tetszik". Akkor minek költenek rá?!?!?! Aztán még látványosan meg is sértődnek azon, hogy nem hordom az adott darabot.
Apám azt is elvárná tőlem, hogy +30 fok alatt minden körülmények közt sarkkutatónak öltözzem csak azért, mert neki gyakorlatilag nincs vérkeringése, és meg sem próbálja megérteni és elfogadni, hogy az én hőérzetem teljesen más. (Két réteget csak fagypont környékén viselek el magamon, és akkor sem azért veszek fel blézert vagy mellényt, mert fázom, hanem azért, mert máskor nem tudom őket hordani, akármennyire tetszenek is.) Érdekes módon ő még sosem hallott tőlem olyat, hogy "vedd már le az atlétát, a derékmelegítőt, a pólót, a pulóvert, a kardigánt és a kabátot, mert szerintem meleg van".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!