Milyen színű ruhák állnak jól egy barna bőrű, barna hajú és zöld szemű lányon?
Sajnos lány létemre nem nagyon értek a divathoz, az öltözködéshez illetve a sminkelésről lényegében semmit sem tudok, nem használok sminket, maximum szempillaspirál, szemöldök ceruza és szájfény.
Lényegében azért nem sminkelek, mert nem gondolom, hogy szükségem lenne rá,a bőrömmel szerencsére semmi probléma, így félek, csak bajt okoznék a sminkeléssel.
173cm magas, 67kg vagyok, a hajam a derekamig ér, ami fokozatosra van vágva.
A segítséget előre is Köszönöm!
22L
1. Fekete póló
2. Fehér póló
3. Sötétkék vagy fekete farmer nadrág
4. Bakancs
5. Sportcipő
Bármi ilyen
De, amúgy a ruha boltokban ezért van ott a tükör.
Hogy megnézhetsd
Ennyi alapján nem lehet megmondani milyen évszaktípus vagy. Ott a pontos árnyalatok számítanak, leginkább hogy hideg vagy meleg színeid vannak. Ha hideg kontrasztos, akkor tél. Ha hideg tompa, akkor nyár. Ha meleg, telített akkor ősz. Ha meleg halovány, akkor tavasz.
A legjobban szerintem akkor jársz ha letöltesz valami ingyenes appot, az megmondja fotó alapján. Én valami Dressika nevűt használtam régen, az jól belőtte a típusomat. Minden évszaktípusnak jól állhat szinte minden szín, csak az árnyalatok számítanak. Én pl ősz vagyok, a melegebb bordós piros nagyon jól áll nekem. Ellenben a hideg cseresznyepiros az szörnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!