Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen színű ruhák állnak jól...

Milyen színű ruhák állnak jól egy barna bőrű, barna hajú és zöld szemű lányon?

Figyelt kérdés

Sajnos lány létemre nem nagyon értek a divathoz, az öltözködéshez illetve a sminkelésről lényegében semmit sem tudok, nem használok sminket, maximum szempillaspirál, szemöldök ceruza és szájfény.

Lényegében azért nem sminkelek, mert nem gondolom, hogy szükségem lenne rá,a bőrömmel szerencsére semmi probléma, így félek, csak bajt okoznék a sminkeléssel.

173cm magas, 67kg vagyok, a hajam a derekamig ér, ami fokozatosra van vágva.

A segítséget előre is Köszönöm!

22L

okt. 29. 13:02
 1/7 anonim ***** válasza:
15%
Hatalmas színes virágok, papucs zoknival, párduc mintás dzseki, sok-sok arany kereszt medállal. A szoknya legyen rakott és bő :D
okt. 29. 13:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Az alapdarabok nem jók?
okt. 29. 15:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Pontosan milyen alapdarabokra gondolsz?
okt. 29. 18:42
 4/7 anonim ***** válasza:
25%

1. Fekete póló

2. Fehér póló

3. Sötétkék vagy fekete farmer nadrág

4. Bakancs

5. Sportcipő

Bármi ilyen

okt. 29. 18:56
 5/7 anonim ***** válasza:
50%

De, amúgy a ruha boltokban ezért van ott a tükör.

Hogy megnézhetsd

okt. 29. 19:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi alapján nem lehet megmondani milyen évszaktípus vagy. Ott a pontos árnyalatok számítanak, leginkább hogy hideg vagy meleg színeid vannak. Ha hideg kontrasztos, akkor tél. Ha hideg tompa, akkor nyár. Ha meleg, telített akkor ősz. Ha meleg halovány, akkor tavasz.

A legjobban szerintem akkor jársz ha letöltesz valami ingyenes appot, az megmondja fotó alapján. Én valami Dressika nevűt használtam régen, az jól belőtte a típusomat. Minden évszaktípusnak jól állhat szinte minden szín, csak az árnyalatok számítanak. Én pl ősz vagyok, a melegebb bordós piros nagyon jól áll nekem. Ellenben a hideg cseresznyepiros az szörnyen.

okt. 29. 22:30
 7/7 anonim ***** válasza:
63%
Én vöröses barna vagyok, ősz típus, és az égvilágon minden szín jól áll.
okt. 30. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!