Van olyan szokásotok öltözködés terén, amivel képesek vagytok őrületbe kergetni valamelyik családtagotokat, de ti akkor is ragaszkodtok hozzá?
Figyelt kérdés
Mondjuk teszem azt, egy ruha darab vagy hasonló folyamatos viselése. Nekem például ilyen a harisnya! Nyáron is, akármilyen meleg van, harisnyát mindig veszek fel! Térdnadrág, short, ruha illetve szoknya esetében harisnyanadrágot, hosszú nadrág esetén térd harisnyát húzok fel. A férjemmel már veszekedés is volt emiatt. Legutóbb nyáron amikor Szlovéniából jöttünk haza és nem volt harisnyanadrág amit felhúzzak. Egész úton nem szóltam egy szót sem idegességemben.nov. 4. 06:18
11/38 anonim válasza:
Legutóbb nyáron amikor Szlovéniából jöttünk haza és nem volt harisnyanadrág amit felhúzzak. Egész úton nem szóltam egy szót sem idegességemben.
Ez mondjuk a te felkészületlenséged eredménye. Miért nem vittél elegendő mennyiséget?
12/38 A kérdező kommentje:
Igen ez az én felelőtlenségem volt.
nov. 5. 09:00
13/38 anonim válasza:
Nincs ilyenem, de imádnálak, ha az én feleségem lennél. :)
14/38 Poppy_99 válasza:
Nahát! Ilyet még sose hallottam, hogy valakit zavar, hogy a felesége ennyire harisnyás. Én mindig abban vagyok itthon mert nekem is az kényelmes és a párom is nagyon imádja, sőt most ő is kedvet kapott hozzá a hideg közeledtével ❤️
15/38 kornel1980 válasza:
Azt hiszem te vagy álmaim nője :D Imádom a harisnyát és a harisnyát hordó hölgyeket.
16/38 anonim válasza:
A nagy melegben is mindig harisnyát húztál? Nem volt kényelmetlen?
17/38 A kérdező kommentje:
Igen akkor is vettem fel harisnyanadrágot. Nem volt kényelmetlen, mert én így szoktam meg. Nekem így van komfort érzetem!
nov. 7. 15:35
18/38 anonim válasza:
Nincs ebben semmi kivetnivaló. A nagymamám is mindig harisnyaban volt. Vastag fekete pamutban.
19/38 anonim válasza:
En pasi letemre is abba vagyok mindig
20/38 anonim válasza:
En kiboritom a paromat a rovid dereku puloverekkel. Koldokomig er. Otthin is ahol melrg van es utcan is kabat alatt azt hordom. Nem erti meg hogy nem fazom. Soha nem faztam fel. Szinte csak szoknyat hordok az uzcan altalaban testszinu harisnyaval. Szeretne ha nadragban lennek de ku nem allom. Evek alatt megszokta de azert neha van vita ebbol. En is nehezen fogsdtam el hogy nagyon fazos mindig beoltozik tetotol talpig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!