Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van olyan szokásotok öltözködé...

Van olyan szokásotok öltözködés terén, amivel képesek vagytok őrületbe kergetni valamelyik családtagotokat, de ti akkor is ragaszkodtok hozzá?

Figyelt kérdés
Mondjuk teszem azt, egy ruha darab vagy hasonló folyamatos viselése. Nekem például ilyen a harisnya! Nyáron is, akármilyen meleg van, harisnyát mindig veszek fel! Térdnadrág, short, ruha illetve szoknya esetében harisnyanadrágot, hosszú nadrág esetén térd harisnyát húzok fel. A férjemmel már veszekedés is volt emiatt. Legutóbb nyáron amikor Szlovéniából jöttünk haza és nem volt harisnyanadrág amit felhúzzak. Egész úton nem szóltam egy szót sem idegességemben.

nov. 4. 06:18
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Nekem nincsenek pamut harisnyáim, csak hagyományos.
nov. 10. 19:13
 32/38 krisztamnk ***** válasza:
100%
Igen, 30-as, csak te férfi vagy. Én meg nőként szoktam télen pamut harisnyanaciban aludni :-)
nov. 10. 22:49
 33/38 anonim ***** válasza:

Imádom a kalapokat, a nagy, karimás verziókat is. Minden évszakhoz van ilyen fajtám (szalmakalap is).

A családom nem osztja a lelkesedésem.

Van olyan családtagom, aki addig nem engedett beülni a kocsiba, amíg rajtam volt.

nov. 12. 09:18
 34/38 anonim ***** válasza:
Biztos nagyon csinos vagy, irigylem a párodat!
nov. 12. 10:30
 35/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
nov. 13. 02:41
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Apám -10 fokban is dühöng, ha magasnyakú pulóver van rajtam.
nov. 13. 07:39
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Felrúgnám az olyanokat akik beleszólnak ki mit vegyen fel hogy ne fázzon. Mondjuk ez tilos, de amúgy ezt érdemelnék, szóval csak arra vonatkozik ha nem lenne tilos.
nov. 13. 11:24
 38/38 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A férjednek inkább nem az lehet a problémája a harisnyákkal, hogy esetleg sokat költesz rá?

Én pl 10-15denes harisnyákat szeretek hordani, ami köztudottan hamar tönkre megy, és 1000ft alatt már nagyon kevés helyen kapni. Csak magamból ki indulva, hamar el tudok havi 15-20 ezret tapsolni harisnyával. Az is köztudott, hogy pedig a férfiak nagy százaléka imádja a nőket harisnyában látni. Nem inkáb anyagi okokból nem szompatizál eme szokásodal? Ha meg kérdezhetem, mennyit költessz harisnyára per hó, és milyen márkát szoktál venni? Szia

dec. 31. 07:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!