Van olyan szokásotok öltözködés terén, amivel képesek vagytok őrületbe kergetni valamelyik családtagotokat, de ti akkor is ragaszkodtok hozzá?
Imádom a kalapokat, a nagy, karimás verziókat is. Minden évszakhoz van ilyen fajtám (szalmakalap is).
A családom nem osztja a lelkesedésem.
Van olyan családtagom, aki addig nem engedett beülni a kocsiba, amíg rajtam volt.
Kedves kérdező!
A férjednek inkább nem az lehet a problémája a harisnyákkal, hogy esetleg sokat költesz rá?
Én pl 10-15denes harisnyákat szeretek hordani, ami köztudottan hamar tönkre megy, és 1000ft alatt már nagyon kevés helyen kapni. Csak magamból ki indulva, hamar el tudok havi 15-20 ezret tapsolni harisnyával. Az is köztudott, hogy pedig a férfiak nagy százaléka imádja a nőket harisnyában látni. Nem inkáb anyagi okokból nem szompatizál eme szokásodal? Ha meg kérdezhetem, mennyit költessz harisnyára per hó, és milyen márkát szoktál venni? Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!