Van olyan szokásotok öltözködés terén, amivel képesek vagytok őrületbe kergetni valamelyik családtagotokat, de ti akkor is ragaszkodtok hozzá?
Figyelt kérdés
Mondjuk teszem azt, egy ruha darab vagy hasonló folyamatos viselése. Nekem például ilyen a harisnya! Nyáron is, akármilyen meleg van, harisnyát mindig veszek fel! Térdnadrág, short, ruha illetve szoknya esetében harisnyanadrágot, hosszú nadrág esetén térd harisnyát húzok fel. A férjemmel már veszekedés is volt emiatt. Legutóbb nyáron amikor Szlovéniából jöttünk haza és nem volt harisnyanadrág amit felhúzzak. Egész úton nem szóltam egy szót sem idegességemben.nov. 4. 06:18
21/38 kornel1980 válasza:
A férjed helyében én nem néztem volna végig, hogy rosszul érzed magad a kocsiban harisnya nélkül, bármelyik benzinkúton lehet kapni, vagy út melletti boltban ha kicsit drágább akkor is, jobb mint hogy feszengj végig.
22/38 A kérdező kommentje:
Nem akart megállni, azt mondta, hogy majd otthon veszek fel. De miután másnap se szóltam hozzá és nem engedtem, hogy a szokásos reggeli rituáléját megcsinálja, elment és hozott haza nekem 50 doboz harisnyanadrágot.
nov. 8. 12:13
23/38 kornel1980 válasza:
Az komoly 50 doboz azért kitart egy darabig....
24/38 A kérdező kommentje:
Jó ideig igen! Így van 135 harisnyanadrágom! ☺️
nov. 8. 13:33
26/38 krisztamnk válasza:
Akkor van hozzájuk külön fiókos harisnya-szekrényed is, ugye ? :-)
Éjszaka harisnyában alszol amúgy ? Hideg időben jobb, mint a pizsi-zokni kombó...
27/38 A kérdező kommentje:
Igen, van egy külön szekrény a nappaliban ahol a bugyiaim és a harisnyáim vannak. Éjszaka meztelen lábbal alszom, pizsamában. Nyáron short és spagetti pántos, télen hosszú nadrág és hosszú ujjú pizsamában.
nov. 9. 06:14
28/38 anonim válasza:
"Apám azt is elvárná tőlem, hogy +30 fok alatt minden körülmények közt sarkkutatónak öltözzem csak azért, mert neki gyakorlatilag nincs vérkeringése"
sorstárs, nekem sincs vérkeringésem, pl radiátor mellett ülök, meggyulladok, ablaknál vagy szélben megfagyok, az én vérkeringésem nem korrigál semmit.
29/38 anonim válasza:
Azzal kergetem őrületbe a páromat, hogy hidegben engem nem lát, csak a vastag kabátot vagy több réteg nadrágot meg a sálat.
30/38 anonim válasza:
26-os Teljesen igazad van 😀
Sokkal jobb alvósnak a harisnya mint akár mi más 😀
A pamut harisnya amúgy is nálam number1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!