Fiú akik télen vesznek fel harisnyanadrágot, milyen harisnyát szeretek?
Figyelt kérdés
Van olyan harisnya aminek nincsen lábfej része de én azt nem szeretem annyira mert azt gyűrögeni kell a zokniba.
De erre mondták hogy fiúknak ez való.
Viszont én csak a lábfejes harisnyát szeretem.
Ki hogy van ezzel?.
ma 09:09
1/4 anonim válasza:
Nincs semmi jelentősége, nem látja senki. Vedd fel nyugodtan.
2/4 anonim válasza:
Én pár éve átálltam a leggingsre ha nagyon csípős hidegek vannak akkor thermot veszel fel az baromi jól szigetel és az a legjobb hogy a vékony farmer nadrágomat is simán felvehetem amik sokkal kényelmesebbek nekem, és jobban is állnak, meg én olyan leggingset próbálok venni aminek jó magas dereka van így a derékmelegítővel sem kell külön szarakodnom. Az hogy nincs lábfeje engem nem zavar mert van egy vastag zoknim meg egy vastag bakancsom, esetleg vastagabb félcipőm ami azért bőven jó.
3/4 anonim válasza:
Olyan klasszikus harisnyát, mint ami a csajokon van, nem hordok. Jéger volt már rajtam. De ehhez -20 foknak kell lennie és előre tudom, hogy órákat tartózkodok a szabadban. Azaz nem túl sűrűn fordult elő.
A mostani 0 fok körüli teleken simán kibírok kint fél órát úgy hogy nem fagyok szét harisnya nélkül sem. Itthon, közintézményekben meg általában van fűtés.
4/4 anonim válasza:
Nekem is van mind a két fajta. Nadrág alá igazából mindegy melyiket veszem fel. Viszont ha csak itthon vagyok és nem tervezek el menni sehova akkor viszont én is lábfejes harisnyát részesítem előnyben, már csak azért is mert szoktam rövidnadrággal is hordani itthon azt meg csak ezzel tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!