A parom. Reggel a.kezembe adott egy harisnyanadrágot hogy vegyem fel mert hideg van..a neten olvasta hogy mar pasiknak is divat a harisnya.. kicsit fura volt de tenyleg meleg..masnak is kényelmes??
Figyelt kérdés
Mas pasi is hord harisnyár??jan. 30. 05:59
1/26 anonim válasza:
Férfiak jégeralsót szoktak. De azt sem ilyen időben, hanem amikor tényleg hideg van.
2/26 anonim válasza:
És első dolgod volt gyakorira kiírni?
"Takarodj innen, te kukkolós, perverz kis mocsok, különben darabokra szedlek"
4/26 anonim válasza:
Én mikor gyerek voltam akkor vettem fel utoljára a nadrágom alá. Gyűlöltem az érzetét szóval azóta sem próbáltam. Szóval, nem tudok véleményt mondani:)
5/26 anonim válasza:
Kevés helyen, de kapható aláöltöző férfiharisnya, kimondottan férfiak részére. Tehát nagy méret, vastagabb anyag, speciális varratok a combok közti részen.
De ez hideg elleni védelem sportolóknak, természetben végzett időtöltéshez, munkához, nem pedig pikáns célokra készül.
6/26 anonim válasza:
Én hordok rendszeresen harisnyanadrágot. Semmi bajom nincsen vele. Én szívesebben veszek fel harisnyát mint ezeket a bugyuta alsókat.
8/26 anonim válasza:
Teljesen OK.
Sok ffit ismerek, aki hord harisnyanadrágot.
9/26 anonim válasza:
Egyes emberek szerint miért elképzelhetetlen hogy egy férfi harisnyát hord télen?
10/26 anonim válasza:
9.
Mert ott a kérdésben a divat szó is. A hideg csak ürügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!