Nejlon harisnya hány éves kortól?
Ne etesd a pedo lábfétisest… :/
Hát én 13 éves koromig nem is hordtam nejlonharisnyát,mivel engemet a szüleim rendkívül szigorúan neveltek! Nem az volt,amit én akartam.Nekem csak a békebeli kötött,bordázott harisnyanadrág jutott, amit szeptembertől májusig szinte mindennap kötelező volt viseltem.Nyáron is volt 2-4 alkalom,amikor a fehéret kellett felvennem a szoknyához, ahogyan az alkalom megkívánta.Például 13 évesen egy nyári napon elmentem anyukámmal megnézni az esztergomi bazilikát,1984-et írunk.Szerencsére nem volt még akkor olyan meleg,de 25 fok ellenére kibírtam valahogy szoknyával,szandállal.Vegyes színekben volt nekem,a fehér az elmaradhatatlanul kötelező volt ,az ünnepségeken iskolában.
Nem mertem visszafeleselni a szüleimnek,mert jött a retorzió, amitől nemhiába féltem, és büntetés járt érte!
13 évesen már anyukám tekintettel volt a ballagásomra,és akkor vett nekem végre egy testszínű nejlonharisnyát. Elsőre olyan volt,mintha mezítláb jártam volna benne, de aztán megszoktam.A korábbi kötött harisnyákat azért a gimiben is viseltem,mert szükség volt rá! Hol szoknyával,hol a farmernadrág alatt!Volt szürke,bordó,sötétbarna, sötétkék, drapp,fehér is,de azt a nadrág alatt inkább.Sőt meg otthon is csak harisnyanadrág volt rajtam,meg egy póló,pulóver.Valagogy nekem kényelmesebb volt abban tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!