Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A nők megfigyelik hogy milyen...

A nők megfigyelik hogy milyen ruha van a ferfiakon?

Figyelt kérdés

nov. 4. 06:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
33%
Te még mindig a nyári öltözködésen sopánkodsz? Járj már terápiára.
nov. 4. 13:45
 12/22 anonim ***** válasza:
94%

"Úgy gondolják, hogy majd ők kikupálják."

Nem tudom, kikre gondolsz, engem nőként lelohasztana, ha nekem kéne összerakni egy pasit.

Szerintem baromi szexi, amikor egy férfi tud öltözködni. Amikor van stílusa, amikor érdekli, hogy hogy néz ki. Pont az benne a vonzó, hogy nem kell kikupálni, hanem nélkülem is egy ember véleménnyel.

A stílus pedig lehet akármi, lehet elegáns, sportos, rockos, bohém, engem ez már baromira nem izgat. De a férfiakat sokkal jobban bünteti a többi férfi, ha kilógnak a sorból, a maszkulinitás szabályai nagyon merevek. Így az a férfi, aki ettől eltér, az mutat magáról valami belső határozottságot.

nov. 4. 13:58
 13/22 anonim ***** válasza:
28%

11: hát ez aztán krva nagy segítsék a probléma megoldására! Köszönjük.😂

12: így igaz.

De a nőktől is elvárás hogy legyen talpraesettebb. Mert azt sem lehet nőnek nevezni aki egy hisztis kislány szintjén van.

nov. 4. 14:13
 14/22 anonim ***** válasza:
43%

13, skizo vagy? Mi ez a többes szám?

Te amúgy azért nem szereted a nőket, mert meleg vagy, vagy mert felizgatnak?

nov. 4. 14:25
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

XD

Na jó, neked egyébként mi a bajod van....?

Miért baj az ha tényeket mondok? vagy ennyire fáj az igazság valakinek?

Úgy tűnik tényleg igaz volt hogy ezen az oldalon nagyon szeretnek kötekedni.

Egyébként nem vagyok homoszexuális, mert volt már palim.

De én nem tartozom egyik nembe sem. legalábbis én így érzem. nonbinary vagyok.

De biológiailag nőnek tekinthető vagyok, de inkább egyik sem.

Viszont meg szeretnélek kérni, hogy a kötekedés helyett, részletesen hosszan magyarázd el a te véleményedet is erről a társadalmi problémáról.

Remélem menni fog.☺️

Egyébként én elítélő vagyok mindkét nemmel szemben, legalábbis az átlag nő & férfi.

A férfiak nagyon maradiak öltözködésben, és minden téren.

De a nőkkel is vannak problémák.

Tisztelet a kivételeknek!!

nov. 4. 14:38
 16/22 anonim ***** válasza:
96%

Ez a társadalmi probléma csak a te fejedben létezik.

Biztos fiatalka vagy, aki keresi magát, se ide, se oda nem illesz, ezen mind keresztül mentünk. De az, hogy másokat próbálsz lerántani a mocsárba, csak mert te depressziós vagy, nagyon undorító dolog.

nov. 4. 15:05
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

😅 nem értem miről beszélsz, csak egyszerűen undorító a kettősmérce, és a társadalmi szerepek. szerintem az egyenlőseg a cél

Egyébként a lepontozás nem ér semmit. Attól mert valakinek le van értékelve a válasza, még nem jelenti azt hogy ne lenne igaza.

És mint az sem hogy ha valakinek fel van értelve, nem lesz egyből okés.

Nemrég láttam itt egy kérdést ki írva, és a beteg perverz nők&férfiak zoofílok voltak. Akik támogatták ezt, fel voltak pontozva. 1-2 ember aki elítélte, lepontozták.

Betegek...

nov. 5. 09:17
 18/22 anonim ***** válasza:

nőknek sem kéne oktatni okoskodni hogy férfi egy hogyan öltözködjön Rólatok is lehet megjegyzést tenni hogy k*rv*san öltözködtök.

#3 #15 nektek szól.

nov. 5. 18:58
 19/22 anonim ***** válasza:

18

Leírnád pontosabban hogy mire gondolsz?

nov. 5. 21:20
 20/22 anonim ***** válasza:
#3 Nincs nagy ruhatáram mert inkább a barátnőmre költöm el a pénzem. Szívesebben veszek neki ruhákat, mert szeret csinos lenni.
nov. 6. 04:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!