Más sem volt még 30 felett esküvőn?
Figyelt kérdés
31 múltam, ismerőseim nagy része kapcsolatban, már több gyerekük van, én max az utazásaimat tervezem. Elvileg anyám szerint meghívtak egyszer gyerekként egy esküvőre, amire nem emlékszem. Mást sem szoktak meghívni, pláne most hogy már felnőtt? Mit kellene tennem?szept. 1. 13:17
1/16 anonim válasza:
Ezek szerint nem túl jó kapcsolataid vannak, ha családos ismerőseid sem hívtak meg.
2/16 anonim válasza:
Én már rengetegen voltam, mert nagy a rokonság. Meg 2 barátnőmnek is volt már. 15 esküvőn már biztos voltam életemben. 28N
3/16 anonim válasza:
1
Van aki spórol és nem esküszik. Csak összeállnak.
5/16 anonim válasza:
Én még csak négyen voltam, 30 vagyok. Nem azért, mert nincsenek lagzik, hanem mert vagy nem hívnak meg, vagy nem akartam menni. Egy munkatársam pl évente 2-3 lagziban is járt az elmúlt években, mert olyan nagy a családi és baráti köre. Idén is mehettem volna egyre, de nem volt kedvem. Jövő júniusban viszont egyre már biztosan hivatalos vagyok.
6/16 anonim válasza:
Semmit se kell tenned, ez nem olyan dolog, hogy tenned kéne bármit is, hogy elhívjanak egy esküvőre. Nem is értem, hogy ez neked amúgy miért ekkora probléma, hogy nem hívnak esküvőkre.
7/16 Metionin válasza:
Nem mindenkinek van olyan rokonsága meg baráti köre hogy gyakran kell esküvőkre járnia. Pont nemrég gondolkodtam, hogy a volt lakótársam minden évben legalább 2 esküvőn van jelen, posztolja a fészbukra, hogy mégis hány rokona és ismerőse lehet, hogy ilyen gyakran megy. Én gyerekkoromban voltam kétszer, azóta nem. A rokonaimmal nem tartok kapcsolatot, akik korombeliek őket már nem ismerem. Kevés barátom van, nem házasok, valószínűleg az övékre fogok menni ha majd házasodnak (2-4 ember). Sima ismerősöktől nem várom el, hogy hívjanak, annyira nem állunk közel, nem is mennék.
8/16 A kérdező kommentje:
Temetésen viszont voltam már jó páron sajnos. Mondjuk az elmúlt 10 évben 6 vagy 7 temetésen is sajnos.
szept. 1. 13:57
9/16 anonim válasza:
Én csak egy kicsi polgárin voltam, azon sem önszántamból, és nem is akarok belőle rendszert csinálni. Minek fájdítsam a szívemet mások boldogságával?
10/16 anonim válasza:
Én 58 vagyok, és életemben 5 esküvőn voltam: unokanővérem, unokabátyám, akkori barátom legjobb barátja, férjem régi ismerőséék, húgom, ezek esküvőjén voltam.
Elég karcsú ennyi idősen:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!