Más sem volt még 30 felett esküvőn?
Figyelt kérdés
31 múltam, ismerőseim nagy része kapcsolatban, már több gyerekük van, én max az utazásaimat tervezem. Elvileg anyám szerint meghívtak egyszer gyerekként egy esküvőre, amire nem emlékszem. Mást sem szoktak meghívni, pláne most hogy már felnőtt? Mit kellene tennem?szept. 1. 13:17
11/16 anonim válasza:
Én kettőn voltam asszem,egyiknél gözöm sincs ki volt az,a másik meg a haverom,a többi nem hivott meg engem sem.
Szóval nem jellemző.
12/16 anonim válasza:
2
Azóta a 15 esküvő után mostanáig hányan váltak el?
Nem kötekedésből kérdezem, csak kíváncsi vagyok, hogy mennyire biztos ma egy házasság, mert többnyire zsákbamacska.
13/16 anonim válasza:
30 felett még nem.
De 30 alatt igen.
14/16 anonim válasza:
Szerintem örülj neki, nagyon utálom az esküvőket. Max akkor megyek ha családban van és muszáj. Ismerős ha meghívna el se mennék. Világból ki lehet vele üldözni. Undorító.
15/16 anonim válasza:
#12 semmi köze a te házasságodnak más házasságához. Azért mert 100ból100an elválnak, még a te kapcsolatot működhet nagyon jól. Ez olyan mint a pénzfeldobás. A dobásnak semmi köze az előző dobáshoz.
16/16 anonim válasza:
Én örülök neki, hogy nem hívnak ilyenekre, ott azért illik pénzt adni+állni a fogyasztást. +az egész cirkusz nem érdekel, nyilván nekik ez a nagy napjuk. Nekem csak nyűg lenne ott lenni, ennél sokkal jobban is el tudom tölteni a hétvégéket+a pénzt. Én nem is értem ezt a nagy felhajtást esküvőt, eddig majdnem mindenki az ismeretségi körömben ilyen válasszal végződött, aki így házasodott. Ha egyszer lenne nekem, tuti 2 tanús lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!