Mit csináljak, hogy ez esküvőn ne történjen meg?
Csatarészeg leszek, ilyenkor előtörnek bennem a náczi hajlamok és elkezdek karlendíteni és a második világháborús történelemről beszélni az emberekkel.
Nyilván házibulikban ezt elnézik az emberek, mert a többségüket ismerem meg viszonozzák is, de lesznek számomra ismeretlenek az esküvőn.
Nem viccelek.
Kognitív terápiát kell alkalmazni magadon: az esküvőig sulykold magadnak gyakran, hogy annyira tiszteled az ifjú párt, hogy nem rondítasz bele a nagy napjukba ilyen önös hóbortokkal.
Vagy ne igyál annyit.
Vagy lépj le korán, és igyál máshol tovább.
Ja...! :-D
Akkor teljes alkoholmegvonás aznap, két hét múlva pedig pótlagzi csak a kamerádokkal!
A, Ne legyél csatarészeg.
B, Nagyon jó barátot kérj meg, hogy időben hatástalanítson.
C, Nagyon jó barátot kérj meg/készíts fel a sztálingrádi és/ vagy a kurszki csata ordítva és részletekbe menően történő kielmemzésére. Ha nagyon belemélyedtek, meg is van a program.
Vőlegényként eleve nehezebb csatakrészegre innod magad, mert sokkal többet fogsz táncolni, és ha vannak fix programok is a lagzin, akkor azokban is résztveszel.
Én sokkal ittasabb voltam mások esküvőjén, mint a sajátomon. Nekünk eleve úgy nézett ki, hogy a polgári szertartás után (templomi nem volt) elmentünk fotózásra, mire visszaértünk, már előnyben volt a násznép néhány sörrel. Utána volt pl. nyitótáncunk, volt 3-4 hasonló program, volt kocsisos játék is, de mi rutinosabbak voltunk a többeiknél, csak a kocsist itattuk le. Közben majdnem végig táncoltunk feleségemmel, így nem csak hogy nem ittam sokat, a hatása sem votl durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!