K_Nori kérdése:
Szerintetek normális ha most bűntudatom van? És mit csináljak hogy ne történjen semmi rossz?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó hogy amikor mentünk haverokkal a suliba akkor megáltunk és az egyik majd nem kiverte a kezenből és én ezért megcsináltam ugyan ezt és őneki kiesett a kezéből. Bummm! A betonra. És a képernyője összetörött.2017. jún. 14. 20:05
1/8 anonim válasza:
Gondolom telefonról van szó, mert azt elfelejtetted írni... Semmit fizesd meg a kárt amit okoztál!
2/8 anonim válasza:
mi? csak mert a tárgy kimaradt a mondatból
amúgy meg szépen kicsengeted a telefon árát és nem lesz bűntudatod
3/8 anonim válasza:
Fizesd ki a javítás költségeit...normális hogy bűntudatod van mert hülyeséget csináltál és te vagy a hibás.
4/8 anonim válasza:
"és az egyik" wow. Az egyik valami majdnem kiverte a valamit a kezedből, ezért te verted ki a valakinek a kezéből a valamit. Persze ettől a valakinek a valamije eltört, ezért neked valamiért bűntudatod van. Direkt akarta kiverni a valaki a valamit a kezedből?
5/8 anonim válasza:
Általános suliban történt. Az egyik osztálytársam elkezdett lökdösni. Nem adtam rá okot, de nem hagyta abba. Unatkozott. Megelégeltem a dolgot és visszalöktem. Csávókám neki esett az ablaknak ami ripityára tört. Szerencsére ő nem sérült meg. Az ablakot viszont kifizettem (vagyis Anyu, mivel akkor én még nem dolgoztam :/). A bűntudatommal nem tudtam mit kezdeni, mert valahogy nem volt. Jobban mondva volt, mert ki kellett fizetni a kárt..a lökést viszont jogosnak éreztem. Szóval kedves kérdező, lehet, hogy most te is igy látod..viszont a kárt meg kell tériteni. Ilyen az élet..
6/8 A kérdező kommentje:
Egy 25 ezer ft-os telefonról van szó
2017. jún. 15. 05:47
8/8 anonim válasza:
Akkor legalább tudod mennyi a maximum, amit fizetned kell, de szerintem elég egy kijelző csere árát, 5-15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!