Állandóan szorongok, hogy a családommal és a gyerekeimmel nehogy történjen valami vagy nehogy valami komoly betegség támadja meg őket, mit csináljak mert beleőrülök?
Figyelt kérdés
Már többen mondták, hogy ne agyaljak, hagyjam a dolgokat menni a maguk útján. Sokszor volt, hogy a gyereket vittük az orvoshoz mert felfedeztem rajta valamit és jött a pánik, hogy nehogy valami komoly baja legyen. Aztán kiderült, hogy á semmi csak vaklárma. Én meg mint egy hülye ott álltam.2021. febr. 10. 21:15
1/3 anonim válasza:
Ha elfogynak hasonló gondolatok, erre koncentrálok:
ASSISI SZENT FERENC IMÁJA
Uram, adj türelmet,
Hogy elfogadjam amin nem tudok változtatni,
Adj bátorságot, hogy megváltoztassam,
Amit lehet, és adj bölcsességet,
Hogy a kettő között különbséget tudjak tenni.
3/3 anonim válasza:
De mi van akkor ha történik velük valami? Mindenkinek saját magára kell vigyáznia. Még a gyerekek is tudnak magukra vigyázni, annak ellenére, h felelőtlenek. Én is sokszor sodortam magam bajba gyerekként, mégis mindig túléltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!