Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vinteden abban az esetben...

Vinteden abban az esetben vissza lehet küldeni a ruhát, ha nem lett jó?

Figyelt kérdés
Elég drága dologról van szó, szerintem hónapokig nálam állna, ha tovább is tudnám adni. Sajnos el van méretezve, nem lett jó, hiába az én méretem van beleírva.
okt. 3. 16:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Böhh .. mindenki nullán van aki szerint nem fair hogyha nincs leírva a ruha pontos mérete. Pedig nem az, hiába van a vinteden a "beleírt méret" szabály. Nyilván valamilyen szinten vállalod, hogy befizetsz egy zsákbamacskára, de nekem már volt pl 23 centi helyett 25-nek mérve a cipő. Mivel a beleírt méret passzolt így nem tudtam jobbat mint áron alul eladni. (Lehet van más megoldás is nem tudom. Nekem sokszor se időm, se energiám a netes civakodáshoz pár ezres tételeknél). Meg egy használt ruha a mosástól is össze mehet egy számot. Én A-tól Z-ig lemérek mindig mindent mert nekem is célom, hogy a vevő meg legyen elégedve. Fillérekért eladni valamit semmi értelme nincs ha még az se tudja használni akinek szüksége lenne rá. Ez a "jelentősen eltér" is relatív. Volt egy szoknya amit rendeltem és a lengyel eladónál még tökéletes volt, aztán ideérve egy kisebb szakadás volt az egyik szegecs mentén. A képeken épp, hogy csak látszódott valami, ami a valóságban elég feltűnő volt. Visszaküldtem, de a postaköltséget nem utalták vissza és az eladó sem akarta fizetni. Na akkor az elméretezést inkább hagyjuk is. Szinte sosincs igaza a vevőnek. Az eladót is csak azért tiltják max ha hamis terméket árul.
okt. 5. 22:16
 12/13 anonim ***** válasza:
"Szinte sosincs igaza a vevőnek." Úgy értem a Vinted szerint. Maximum ha nem is veszi át a csomagot és meg sem nézi szimplán kap egy negatívat. Ez meg az eladóval szemben igazságtalan.
okt. 5. 22:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Ez egy adok-kapok dolog.

Mint eladó, érdekedben áll minél több infót megadni, válaszolni, jó fotókat csinálni. El akarod adni a cuccot, nem?

Mint modták bizalmi dolog, ha valakinek 4nél kevesebb csillaga van, attól én se venni, se neki eladni nem akarok.

Ha valaki piszlicsáré fillérbacó módon száz forintokat alkudik, azt is le szoktam tiltani.

De ugyanakkor az is jogos, hogy legyen olcsóbb, mint a termék szokványos ára. Nem fogok Shein cuccot ugyanazért a pénzért ami az oldalon van megvenni semmit, még ha érintetlen is.

okt. 5. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!